Никога не е късно да станеш за резил, са казали хората, а Мадона напълно затвърди истинността на тези думи. Достатъчен е само един поглед на последната ѝ публикация в Инстаграм, за да се убедите сами.

Известно е, че певицата изглежда умопомрачително страхотно за годините си и едва ли можем да срещнем 63-годишни жени с подобна визия и толкова стегнато тяло, но дори и в демонстрирането му е добре да съществува някаква граница. Е, другото известно е, че за Мадона думата "граница" не означава нищо и с лекота успя да скандализира света. Буквално за часове последните кадри, които е публикувала в Инстаграм, са натрупали милиони харесвания, а коментарите валят един след друг.

View post on Instagram
 

Някои показаха, че я обожават, а други я разпънаха на кръст от критики. Да признаем, при нас чувствата са по-скоро смесени, защото този сексапил е неповторим. И все пак - дори не бихме ви показали всички снимки, защото някои от тях са като стопкадър от средата на филм за възрастни.

View post on Instagram
 

Мнозина се възмутиха искрено на поредната смелост на Мадона, като я укориха, че платформата е Инстаграм и посочиха имена на други сайтове, с еротично съдържание, в които тези кадри биха стояли по-удачно. Някои отидоха и още по-далеч, като я сравниха и с живия Кен.

Този път звездата не акцентира само върху една конкретна част от тялото си. На някои кадри можем съвсем спокойно да видим зърната ѝ, а на други - междукрачието ѝ. Снимките са направени в спалнята на певицата, а вероятно зад обектива вероятно е застанал далеч по-младият ѝ любим. На някои от снимките тя е съвършено гола, на други е заложила на класическия мрежест чорапогащник, в комбинация с островърхи обувки на токчета с червена подметка и секси бельо, като сутиенът не скрива почти нищо от гърдите ѝ.

View post on Instagram
 

Признаваме, дори и в този вулгарен свят, Мадона отново успя да ни зашемети!

Четете още: Джулиана Гани се събра с детето, но само за малко ...