Автор
Христина Кирилова

Майката на Сузанита проговори за раздялата ѝ с бащата на бебето

През последните дни изглежда, че се случва драматично събитие в живота на бъдещата майка Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад, която нашумя със скандалното си поведение в активния си певчески период, е в очакване на първата си рожба от спортиста Марк Славов, с когото досега знаехме, че живее на семейни начала във Финландия. Сузанита дори беше споделила, че планира да роди там, вместо в България.

Но от няколко дни сякаш се е случила неочаквана промяна, защото певицата е изтрила всички снимки с Марк и неуморно публикува сторита, в които говори за човешките ценности и слуша тъжни, любовни песни. Тя побърза да успокои феновете си, като пусна кадри с бременното коремче и заяви, че бебето е добре. Но от Марк няма и следа. Дали двамата наистина са се разделили, въпреки че чакат първото си дете? На този въпрос отговори майката на Сузанита, Шенай, пред "България днес".

View post on Instagram
 

"Сузанита не е късала, нито се е разделяла с гаджето си Марк. Заедно са. Няма как да се разделят, особено като чакате дете. Нещо са се скарали. Ядосали се. И Сузанита е махнала снимките си с него. Това са нормални неща в една връзка. Не може всичко да е цветя и рози. Всеки е имал семейни проблеми. Сузанита действа импулсивно", споделя Шенай.

View post on Instagram
 

В една от последните си публикации Сузанита затвърди още повече впечатлението, че се намира в труден период, тъй като за пръв път се закани публично, че готви сериозен удар срещу баща си.

Четете още: Алекс от "Ергенът" показа перфектно дупе на плажа (снимка)