Майката на Сузанита влюбена в ново гадже. Смени Орхан Мурад с чужденец

Майката на Сузанита се похвали, че е влюбена. "И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави."

Това каза пред "България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад - Шенай. Тя живее в Германия вече повече от година, а децата ѝ често ходят на гости. "Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, споделя Шенай.

Освен нов любим, майката на Сузанита си е намерила и работа в Германия. По думите на Шенай дъщеря ѝ, която редовно я навестява, неведнъж е споделяла, че не иска и да чуе за баща си, нито да го види, тъй като не го чувствала като баща.

"Ето, разбирате как стоят нещата. Ако само аз бях причината за краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица - едното е за пред медиите, а другото - вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, добавя пред изданието Шенай.

View post on Instagram
 


Само преди ден Орхан Мурад се ожени отново. Фолкпевецът се врече във вярност на Камелия Добрева на скромна церемония, а с тържественото събитие се похвали самият той.

От своя страна пък Шенай помоли приятелите си от страницата в социалната мрежа да ѝ пожелаят късмет в новото начинание и новия живот, който започва да води далеч от родината. Почитателите ѝ, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, ѝ пожелават успех, а Шенай реши отново да си върне българското име и вече се казва Вероника Кузева.

Четете още: Тотално зачеркна Златка: Благой най-накрая показа новата си жена (снимка)