Марина Войкова показа божествено тяло от плажа 7 месеца след раждането

Марина Войкова събира тен под лъчите на гръцкото слънце. Най-красивата българка за 2015 г. се радва на прекрасно лято край морето на Ситония.

Синеоката брюнетка сподели кадри от плажа, на които я виждаме в няколко различни бански костюма в гамата на синьото.

View post on Instagram
 

На един от фотосите Марина е скочила във въздуха, с ръце разперени като криле на птица и широка усмивка. Кадърът е олицетворение на идеята, че само край морето човек може да се чувства толкова свободен и щастлив.

Истински възторг предизвика сред феновете на чаровницата и друг кадър, на който носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. е в красив бледосин бански от две половинки. "Мъжът ти е щастливец" гласи коментар към снимката, споделен от почитател на Марина.

View post on Instagram
 

Признаваме, че Войкова изглежда страхотно и че нищо по тялото ѝ не говори, че през декември миналата година тя роди дъщеричка, която носи жизнерадостното име Алегра.

Това е първа рожба за нея и съпруга ѝ - бизнесмена Давид Бонев, които официално са семейство от 2019-а. Двойката си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

View post on Instagram
 

Четете още: Марина Войкова показа лицето на бебето си за първи път