Автор
Весела Георгиева

Мария Игнатова зашемети всички с тази визия (снимки)

Всеки човек има поне едно нещо в живота си, с което не само не иска, но и не е в състояние да се раздели. А на тази снимка Мария Игнатова показа кое е онова нещо, с което отказва да се прости вече цели петнайсет години.

Телевизионната водеща, добила навремето широка популярност в предаването "Господари на ефира", където се изявяваше пред камера заедно с някогашния си партньор Димитър Рачков, сподели със своите почти 50 хиляди последователи в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която очевидно не възнамерява скоро да сложи край, е тази с... личния ѝ автомобил.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че тя държи много на превозното средство, макар да е изминало точно десетилетие и половина, откакто го има, пише Дир.бг.

На споделените в Инстаграм снимки се вижда как прекрасната Мария слиза от любимата кола, а около нея със сигурност не липсват мъже, чийто дъх е спрял от гледката.

Стройната фигура на Игнатова предизвика възхищението на нейните почитатели, които не спестиха добрите си думи за визията ѝ.

View post on Instagram
 

Е, има и такива, които забелязват неправилно паркиралия автомобил... В коментарите не липсват закачки.

"Марчето - добре! Показваме крак, тяло... супер! Ама да вземем да се научим и как се паркира!?", пише един.

"За 15 години поне да беше се научила да го паркираш", гласят думите на друг.