Мария Илиева показа голо бременно коремче, а кой е бъдещият татко?

43-годишната певица Мария Илиева разкри преди седмица новината, че скоро ще става майка. Това ще бъде второ дете за Илиева, тя вече има син - Александър.

След дълго пазената тайна, сега Мария сякаш няма търпение да споделя всяко усещане, свързано с бременността. И го направи с нов кадър, на който се вижда порасналото ѝ коремче.

View post on Instagram
 

„Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои. Да си майка е велико! Тагнете своите любими жени - бъдещи и настоящи майки, за да им поднесем искрено възхищение, любов, подкрепа и признателност. Аплодисменти, скъпи мами!“, написа в Инстаграм Илиева, която дебютира в отбора на звездните майки на 40 години.

Слухове, че Илиева е бременна, имаше доста преди тя да признае новината официално.

Засега обаче не е ясно кой е таткото на бебето. В светските среди се тиражират две версии – инвитро процедура и ново младо гадже, писа "Монитор".