Феновете на комедийния сериал "Приятели" едва ли лесно ще забравят една от най-емблематичните екранни двойки в историята на американската телевизия в лицата на Матю Пери и Кортни Кокс. Актьорите, които спечелиха сърцата на милиони зрители по света с ролите на съпрузите Чандлър и Моника.

Едва 25 години след старта на култовия ситком, става ясно, че Матю Пери е бил и все още е влюбен до уши в екранната си половинка.



Или поне така твърди пред изданието "US Weekly" близък на Пери. Според него "Матю винаги е бил влюбен в Кокс и годините съвсем не са му помогнали да се пребори с чувствата си."

Миналата седмица пък 55-годишната Кортни сподели снимка в своя Инстаграм профил с думите, че с Матю Пери са били заедно на обяд. Kадърът, сам по себе си, е достатъчно красноречив, че двамата са доста щастливи от този факт.

View post on Instagram
 


Актрисата бе омъжена за Дейвид Аркет от 1999 до 2013 г., а сега има връзка с ирландския музикант Джони Макдейд, с когото се сгодиха, после се разделиха, но в момента отново са заедно.

Сред дамите, с които Матю Пери е имал интимни взаимоотношения, са Ясмин Блийт, Джулия Робъртс, Лизи Каплан, но с нито една от тях не е стигал до олтара. Така че нищо чудно източникът да се окаже прав, че каквото и да е правел през годините, Пери наистина да не е могъл да превъзмогне колежката си.

Интересното е, че тези твърдения се появиха само ден, след като отново се заговори за продължение на "Приятели". Все още няма подписан договор и официално потвърждение, но има вероятност онова, което всички големи фенове на сериала очаква, да се случи в ефира на HBO Max.

Четете още: Моника, Рейчъл и Фийби от „Приятели“ се събраха отново