Меган Маркъл определено е от дамите, които държат гласът им да бъде чут и да застават зад добри каузи. Някогашната холивудска актриса се изявяваше като ревностна феминистка и неведнъж е произнасяла вдъхновяващи речи за силата на жените. Има обаче още една тема, която вълнува настоящата херцогиня на Съсекс. Тя касае животните и осиновяването на домашни любимци, по-специално на кучета.

Самата кралска дама е горд стопанин и искрено споделя радостта, която ѝ носят кучетата. Още преди да стане половинка на принц Хари и да закрие профила си в Инстаграм, Меган често публикуваше снимки с любимите си животинки. И днес актрисата не пропуска възможността да покаже публично колко държи на четириногите приятели.

Вчера Меган разкри, че изключително много се вълнува от съдбата на кучетата, които нямат подслон. Ето какво споделя самата тя по темата:

"Като горд осиновител на куче, знам колко радост може да внесе тази животинка вкъщи. Ролята, която всички ние имаме като хора е жизненоважна за кучетата, а работата на организациите, които ги приютяват е просто несравнима."

Припомняме ви, че Меган осинови своя бигъл през 2015 г. Той носи името Гай и последва притежателката си от САЩ чак до Лондон, където в момента живее в кралски палат.

Четете още: Вижте домашния любимец на Мариана Попова