Автор
Woman.bg

Меган - новата бунтарка в кралското семейство (Снимки)

Снахата в кралското семейство - Меган Маркъл, отново допусна грешка.

Може би не ѝ е лесно, тъй като на херцогинята на Съсекс ѝ се наложи бързо да забрави за голите крака - тя винаги трябва да носи чорапогащник, когато е с рокля, освен това ѝ се налага да носи тоалети предимно от британски дизайнери.

Друго правило, което трябва да спазва, е да не носи ярък лак на ноктите си. Той винаги трябва да бъде в неутрален нюанс, така че ръцете да изглеждат чисти и спретнати. Ах, тази Меган! Изглежда е забравила за това правило или просто е решила да се отклони от протокола.

View post on Instagram
 

Меган беше специален гост на британските модни награди, които се проведоха в Лондон. Тя връчи наградата за "дизайнер на годината" и беше заложила на елегантна дълга черна рокля с голи рамена. Дотук добре, но лакът на ноктите ѝ не беше е в препоръчителния телесен цвят, а в по-тъмен. Разбира се, това веднага направи впечатление на мнозина.

View post on Instagram
 

В социалните мрежи дори имаше и коментари, че Меган е новата бунтарка в кралското семейство.

Всъщност Меган не един или два пъти е допускала нарушения. На годежа си с принц Хари тя не носеше чорапогащник, въпреки че бе с рокля. Преди месец Меган се появи на събитие с рокля с... етикет. Като най-новия член от кралското семейство всяка нейна стъпка е строго следена и отразявана в медиите. Въпреки някои гафове, които допуска, Меган все пак е любимка на много британци.