Актрисата Меган Фокс е в България за снимките на хорър лентата Till Death. Това става ясно от публикувано от нея стори в профила й в Инстаграм, на което актрисата е уточнила, че е в страната ни.



34-годишната звезда трябваше да дойде в България още през март, но пандемията отложи работата по филма и затова Фокс пристига чак сега. Снимките закъсняха и сега екипът работи с пълна пара, за да навакса изгубеното време.

Актрисата обаче намира време и за почивка и за да разгледа красивата ни столица. Тя бе забелязана да разпуска в центъра на София, където много хора вече я разпознаха и се снимаха с нея.

„Тя е страшно мила и веднага стана от масата си, за да се запознае и снима с нас. Първоначално се усъмнихме, че наистина е Меган, тъй като така безгрижно пиеше питието си със своя приятелка на такова централно място“, разказват нейни почитатели.



Продукцията, в която Меган участва се снима в "Ню Бояна Филм Студиос" в София. Филмът е история за отмъщение, в която Ема (Меган Фокс) е оставена, закопчана с белезници към мъртвия си съпруг и трябва да оцелее, докато двама наемни убийци са на път да да я убият.

Изпълнителни продуценти са Ави Лернер, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън, Джефри Грийнщайн и Джонатан Юнгер. Сценарият е написан от Джейсън Карви.

Актрисата се раздели наскоро със своя дългогодишен партньор - Брайън Остин Грийн, който я хвана в изневяра.