Меган и Хари го закъсаха: Изплащат ремонта за Фрогмор на вноски

Меган и Хари вече започнаха независимия си живот в САЩ, но има още един ангажимент, който те трябва да изпълнят, за да зачеркнат напълно миналото си във Великобритания. Припомняме ви, че още когато в кралството се обсъждаше решението на двойката да се оттегли от семейството, което накратко наричаме „Мегзит“, кралица Елизабет II им постави едно нелеко условие, а именно да изплатят онези 2 млн. паунда на данъкоплатците, които бяха употребени за ремонт на имението Фрогмор. Херцозите се съгласиха с това и вероятно щяха да се съгласят и с всякакви други условия, за да намерят свободата си отвъд Океана.



На пръв поглед изглеждаше, че двете страни са успели да постигнат споразумение, но истината е, че Меган и внукът на кралицата преживяват трудни времена. Оказа се, че въпросът около сигурността им стои остро, защото в Канада и Лос Анджелис отказват да поемат разходите за охрана. Отделно решението на херцозите да се преместят от Ванкувър в Лос Анджелис още повече оскъпи услугите на частните охранители и това се превърна в огромен непредвиден разход за двойката.

Ето защо Хари решил да потърси помощ от баща си, който несъмнено е най-голямата подкрепа за него
, особено откакто Меган се появи на хоризонта. Източници споделят, че херцозите са помолили принц Чарлз да поеме разходите им за охрана, за да могат те да изплатят задължението си за ремонта на имението Фрогмор. Очевидно той се е съгласил, защото се говори, че Меган и Хари са започнали да изплащат дълга си още в началото на април.



Междувременно стана ясно, че кралската двойка силно се е надявала британците да продължат да плащат за сигурността им, но за съжаление това не се случи и затова се е наложило да се обърнат към Чарлз, който им помага неведнъж, откакто са в САЩ.

Източници споделят пред медиите и че ремонтът на Фрогмор е бил твърде оскъпен заради капризите на Меган. Те включвали дизайнер, който е прелетял специално от САЩ, за да проектира градината и също така създаването на тенис корт. Актрисата много държала на второто, въпреки че има кортове съвсем наблизо до имението. Тя просто не желаела да напуска територията на Фрогмор, за да не бъде забелязана от простолюдието.

Но ето че денят на разплатата дойде и сега двойката е принудена да върне всяко пени за екстремно скъпия ремонт на поредния дом, от който избягаха.



Четете още: Шарън Стоун по бикини в двора: Умопомрачителна даже и на 62 (Снимки и видео)