Три месеца, след като вестта за бременността на Меган Маркъл се разпространи с бясна скорост из световните медии, стана ясен и месецът, в който херцогинята на Съсекс ще роди.

Любопитната новина дойде от самата Меган, която лично благоволи да разкрие, че е в шестия месец. Това се случи по време на посещение на Меган и принц Хари в английския град Бъркънхед днес по повод откриването на нова статуя на централния площад.

Наред с официалната част, обиколката включваше и лична среща на херцозите с обикновените граждани, дошли да ги видят.

В такъв точно момент бъдещата майка не се сдържа и разкри пред насъбралата се край нея тълпа месеца на своята бременност. Дали пък разкриването на тази така важна за британците новина не е дошло в резултат от разрешението на кралицата да сподели кога ще стане майка, можем само да гадаем.


Е, точната дата няма как да знаем, но е факт, че наследникът на Хари и Меган ще се появи на белия свят през април тази година.

Макар и в понапреднала бременност, херцогинята на Съсекс и днес не изневери на стила си. Специално за събитието тя заложи на червено палто на Sentaler, елегантни обувки на висок ток в същия цвят и на рокля в лилаво от Babaton на стойност 107 паунда, смело очертаваща вече добре закръгленото ѝ коремче.

Четете още: Защо Меган няма да ражда в болницата, която избра Кейт?