Меган натопи Кейт пред журналистка, а тя поведе нова жестока война!

И Кейт поведе война срещу британски таблоид! Преди дни излезе материал за херцогинята, според който тя се оплакала, че след "Мегзит" се чувства изключително уморена и тъжна, защото тя и Уилям трябвало да поемат двойно повече ангажименти след напускането на Меган и Хари. Неизбежно публикацията предизвика истински бум и се оказа, че сериозно е наранила самата Кейт.

Малко след като новината бе разпространена в почти всички водещи световни медии, от двореца Кенсингтън съобщиха, че тази информация съвсем не е вярна, а някои факти, изложени в материала, са силно преувеличени. Ето защо Кейт не издържала на напрежението и е дала под съд изданието "Татлър", в което е публикувана статията. Но това съвсем не е всичко, тук има една дебело заплетена интрига и май ще се окаже, че отново Меган е в основата на всички неприятности.

Любопитен факт е, че авторът на публикацията е журналистката Ана Пащърнак, която е много добра приятелка с бившата си колега Ванеса Мълрони. А тази фамилия може би ви е позната? Не е ли същата, като на най-добрата приятелка на Меган - дизайнерката Джесика? О, да! Всъщност, Ванеса и Джесика са роднини и това затвърждава впечатлението, че херцогинята на Съсекс отново е извършила някоя подлост. Вероятно няма да бъдете изненадани от факта, че преди време тя подтикна свои познати, които работят в големи медии, да я защитят и да изтъкнат с колко трудности се сблъсква, откакто е официална половинка на Хари. Съвсем не е изключено и тази публикация да е "поръчана" от нея, въпреки че не съществуват доказателства, според които да се е случило подобно нещо.

Джесика Мълрони

"Публикацията на г-ца Пащърнак нанесе огромна и незаслужена болка на Кейт и твърдението, че тя се чувства нещастна и изтощена, не е истина", е официалното становище на Кенсингтън.

Журналистката обаче се кълне в достоверността на информацията, която е изложила в материала и е категорична, че източниците ѝ са сигурни. Меган неведнъж е била обвинявана, дори и публично, че е правила опити да упражнява натиск над пресата и че често го е правела с помощта на добрата си приятелка Джесика. Актрисата, разбира се, отрича това да е истина.

До този момент изглеждаше, че Меган и Кейт са заровили томахавката и са взели възможно най-мъдрото решение, а именно да не поддържат контакт и помежду им да има цял океан. Но явно любимата на Хари не се отказва лесно и дори от САЩ е готова да тормози съпругата на брат му.

Четете още: PEPCO - магазините, в които българските жени се влюбиха. Каква е тайната?