Появиха се спекулации за нова бременност на Меган Маркъл. Таблоидите на Острова се впуснаха в шеметна надпревара и търсене на доказателства, че избраницата на принц Хари е в трепетно очакване на втора рожба.

Подозрението, че херцогинята на Съсекс може да носи нов плод в утробата си е резултат на някои специфични знаци от езика на жестовете, както и в това, че все по-често кралската особа си пази корема с ръце.



Подозрение за евентуална втора бременност у медиите предизвика и желанието на Меган да пътува до Калифорния. Според източник на News!, Mеган била споделила, че предпочита да бременее в родината си.

В Cosmopolitan пък неотдавна излезе твърдение, че в разговор със свои познати принц Хари проявявал жив интерес по темата как се гледа второ дете.

Припомняме, че американската красавица със смесена кръв е родена в Лос Анджелис на 4 август 1981 г. Майка ѝ Дория Рагланд е афроамериканка и е клиничен психотерапевт, а баща ѝ Томас Маркъл е с датски и ирландски корени и е специалист по осветлението в телевизия. Учи в католическа гимназия, а след това завършва Северозападния университет в Илинойс, специалност театър и международни отношения.

Любопитен факт около произхода ѝ е, че сред предците на баща ѝ са капитан Кристофър Хъси, крал Робърт I от Шотландия, сър Филип Уентуърт и съпругата му Мери Клифърд, потомка на крал Едуард III на Англия.

Четете още: Защо кралицата намрази Меган Маркъл?