Автор
Woman.bg

Меган проговори за ранните симптоми на бременността

Четири дни, след като Мегън Маркъл и принц Хари потвърдиха, че очакват първото си дете, херцогинята на Съсекс за първи път заговори за ранните симптоми на бременността, които изпитва. Според пост в социалните медии, публикуван от австралийската певица Миси Хигинс, с която Маркъл се срещна в първия ден от кралската си визита в Австралия, херцогинята на Съсекс е най-малко в четвъртия месец на бременността си.

View post on Instagram
 

По време на разговора си с Хигинс Меган споделя, че се чувства добре и че не се оплаква от типичните за първите три месеца от бременността симптоми като гадене, замайване и повръщане.

По време на срещата на кралската двойка на 19 октомври с представители на сърфистката общност „Уан Уейв“ на плажа Бонди в Сидни, Меган пък признава пред една от своите събеседнички – Шарлот Уейвърли, че, откакто очаква дете, се събужда в ранни зори, още в 4:30 сутринта.

Към днешна дата Меган продължава да се занимава с йога. Причината да се придържа към йога практиките обаче не е, че асаните ѝ помагат по-лесно да се справи със сутрешното гадене, защото при нея то липсва, а за да се грижи пълноценно за доброто състояние на ума и духа си. Меган допълва пред дамата, че първите месеци от бременността ѝ я карат да чувства постоянна умора, подобна на тази след дълго пътуване и смяна на часовите зони.

Не е тайна, че херцогинята е заклет фен на йогата, имайки предвид и факта, че собствената ѝ майка – Дория, е инструктор по йога в САЩ.

View post on Instagram
 

Явно като бъдеща майка Меган знае много добре как да се грижи за себе си и рожбата в утробата си, за да се чувстват и тя, и детето ѝ комфортно по време на натоварената програма от обиколката на кралското семейство в Австралия и Нова Зеландия.

Със сигурност бременността на Маркъл е и причината кралската двойка да намали броя на ангажиментите в графика си за следващите два дни, както вече съобщиха от двореца Кенсингтън.

Припомняме, че първата 16-дневна официална обиколка на Меган и Хари извън Острова е изпълнена с много ангажименти, които включват общо над 70 събития.

Четете още: Меган промени ангажиментите си заради бременността