Автор
Woman.bg

Меган промени ангажиментите си заради бременността

Меган Маркъл, която наскоро обяви, че е бременна, направи промени в графика за първата си кралска обиколка след визитата си в Австралия и РЮА, със съпруга си принц Хари.

Първата обиколка на Меган е с много ангажименти, като е планирано кралската двойка да присъства над 70 събития по време на 16-дневното си посещение в двете страни.

Дворецът Кенсингтън оповести, че кралската двойка решила малко да намали ангажиментите в графика на Маркъл за следващите два дни преди последната седмица и половина от обиколката. Днес сутринта Меган пропусна събитие в Сидни, като остави принц Хари да посети сам игрите Инвиктус.

Снощи херцогинята на Съсекс присъстваше на откриването на въпросните игри в Операта в Сидни. Събитието се забави с един час заради гръмотевична буря. Игрите Инвиктус, чието име идва от латинското "непобедим", бяха основани от принц Хари през 2014 г. Състезанието дава възможност на болни и ранени военнослужещи и ветерани да участват в спортни прояви и да намират вдъхновение за възстановяване.