Автор
Woman.bg

Меган се разтопи от щастие на рождения ден на Хари

Уикендът бе специален за кралското семейство, защото един от любимите представители на най-известната фамилия със синя кръв навърши 35!

Сигурно вече се досещате, че става дума за рижавия чаровник принц Хари, който съвсем скоро от заклет ерген се превърна в отговорен съпруг и баща. Вчера той преполови третото десетилетие от живота си, а близките му, начело с любимата му Меган Маркъл, го поздравиха и в социалните мрежи.

В официалния профил на херцозите на Съсекс беше публикуван колаж от 9 снимки от най-важните събития в живота на Хари. Сред тях са и сватбата му с Меган, както и кръщенето на сина им Арчи. Разбира се, има кадри и от многобройните му посещения в Африка, както и снимка с покойната му майка принцеса Даяна.

Към публикацията Меган добавя и трогателно пожелание към обичания си съпруг:

View post on Instagram
 


„Отдадеността ти към каузите, за които си толкова дълбоко загрижен, ме вдъхновява всеки ден. Ти си най-добрият съпруг и най-невероятният баща за нашия син. Обичаме те! Честит рожден ден!“

Братът на Хари, принц Уилям, също не пропусна да отбележи голямото събитие. Той публикува снимка, на която двамата се усмихват един на друг, придружена с пожелание.

View post on Instagram
 

В официалния профил на кралското семейство пък се появи кадър на Хари и кралица Елизабет II.

View post on Instagram
 


Очакваме съвсем скоро да научим как младият татко е отбелязал празника си и в каква компания е решил да сподели този важен ден.

Четете още: Меган взе най-тежкото решение в живота си