Меган забранява на Хари да вижда болния си от коронавирус баща

Меган Маркъл вече не е подвластна на кралица Елизабет II и оттук нататък явно тя определя правилата вкъщи. Принц Хари от своя страна е истински дженстълмен и изпълнява всяко нареждане на любимата си.

Вчера светът научи тревожната новина, че 71-годишният принц Чарлз е заразен със злокобния коронавирус, който е особено опасен за възрастни хора. Няколко дни по-рано пък стана ясно, че Хари е безкрайно притеснен за баща си и баба си. Ето че част от опасенията му се оказаха съвсем оправдани, но уви, вече е твърде далеч, за да бъде до Чарлз в този тежък момент. Оказа се, че Меган напълно е забранила на съпруга си да пътува, дори и да се върне във Великобритания, за да окаже подкрепа на болния си баща.



Припомняме ви, че Хари видя баща си за последно в началото на март, когато с Меган се завърнаха на острова, за да изпълнят последните си ангажименти като част от кралската фамилия.

В момента херцозите на Съсекс са затворени под пълна изолация в имението си във Ванкувър, където живеят със сина им Арчи. Говори се, че двойката е взела изключително строги мерки за сигурността си и контактува с много малка част от персонала си.



Принц Чарлз сега е изолиран в болница и е установено, че се е заразил след среща с принц Албърт, който също е дал положителен резултат, след като е тестван за коронавирус.

Меган е споделила пред близки приятели, че сега Хари се чувства крайно притеснен, дори безпомощен. Той се чувал всеки ден с брат си Уилям и кралица Елизабет. Очевидно тежките времена са ги накарали да заровят томахавките и да се сближат, макар и от толкова голямо разстояние. Хари не спирал да ги уверява, че ще направи всичко, което му е по силите от Канада, за да помогне. И въпреки че в момента страда, той бил щастлив и благодарен на съдбата, че е успял да види близките си преди пандемията.

Междувременно, за да повдигне духа вкъщи, а и за да е в помощ на приют за кучета, Меган е решила да осинови още един домашен любимец. В момента се говори, че е „хвърлила око“ на черен лабрадор на име Коул. Това ще е третото ѝ куче. Херцогинята има осиновени бийгъл и животинче, което е смесица между лабрадор и немска овчарка. Меган споделила пред приятелите си, че в имението им с Хари имат достатъчно място, в което могат да отглеждат три щастливи кучета.

А доколкото какви ги върши Арчи по време на карантина – оказа се, че новото му любимо занимание е да изпраща въздушни целувки. Колко бихме искали да видим тази умилителна картинка!



Несъмнено предстоят трудни времена за кралското семейство, но вярваме, че принц Чарлз няма да се предаде пред коронавируса. Но всяко зло за добро – може би Хари и Уилям най-накрая ще се помирят.



Четете още: Ето как Меган Маркъл ще изкарва пари за семейството си