Автор
Woman.bg

Мелания Тръмп - една истинска Снежна кралица на Белия дом

На официалния канал на Белия дом в Youtube беше публикувано видео, което показва как първата дама на САЩ се подготвя за Коледа. Самата Мелания Тръмп също сподели в профила си в Twitter няколко кадъра с празничната декорация.

Тази година официалната резиденция на президента на САЩ е декорирана в бели и златисти нюанси и много американска символика.
Акцент в Източното крило е голям смърч, украсен със златни звезди, елегантни топки, миниатюрни американски знамена и панделки в цветовете на националния флаг. Официалното коледно дърво на Белия дом е високо над 18 фута и е допълнено от хартиени цветя, които символизират всеки щат на Америка.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Според съобщения в медиите създаването на коледния декор е започнало още през лятото. В Белия дом са били донесени 29 вечнозелени растения.

"Радвам се да ви покажа тази красива и патриотична украса", Мелания коментира видеото в своя Instagram, наричайки го „духът на Америка“.

View post on Instagram
 


"Духът на Америка грее в Белия дом! Радвам се, че споделям този прекрасен дух на патриотизъм с всички вас и се радвам, че всеки може да почувства красотата на коледния сезон на # Коледа!", написа Мелания Тръмп.


За трета поредна година 49-годишната Мелания Тръмп следва традицията да показва коледните интериори на Белия дом на американците. Миналата година потребителите на социалните медии разкритикуваха първата дама, че е избрала кървавочервени коледни елхи. В третия си опит да украси Белия дом за Коледа, тя се отказа от екстравагантни решения, избирайки вечна класика.

View post on Instagram
 

Как се е справила Мелания според вас?

View post on Instagram
 

Четете още: Ето как посрещна коледната елха Мелания Тръмп