Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Месечен хороскоп за юли за Овен: Внимание - късмет, любов и пътуване

Скъпи Овни, през юли ще се радвате на доста силна планетарна подкрепа: не се колебайте да стартирате вашите проекти. Не се отказвайте от играта; имате всички карти в ръцете си, за да достигнете целта. Вие ще знаете как да се възползвате максимално от възможностите, които ще се появят и ще се съсредоточите върху предаването на радостта си на тези, които обичате.
Ситуацията може да се влоши малко около средата на месеца, но ще можете да вдигнете летвата преди края на юли. Първите две седмици ще преминат под знака на късмета; работете по-усилено във всички области и ще имате предимството. Вземете всички необходими предпазни мерки срещу кражба.
Това, на което определено трябва да обърнете внимание, са отношенията с колегите на настоящата ви работа. Възможни са кавги и дребни интриги, защото мнозина ви възприемат като на състезание. Опитайте се да създадете приятелски отношения в екипа и да намерите човек, на когото можете да разчитате.
Периодът ще бъде изключително благоприятен за емоционално рестартиране; пуснете всичко, което ви пречеше досега и продължете напред. Няма смисъл да криете лицето си; рано или късно ще трябва да се изправите пред истината.
За Овните месец юли ще бъде изпълнен със страст и приятни събития. Вие сте изключително привлекателни и очарователни и всички около вас забелязват това. Юли ще бъде изпълнен с лекота, емоции и флирт. Заплашват ви клюки и негативни коментари от околните, но вие не обръщайте внимание на това.
Вторите две седмици, ако живеете в стабилна връзка, климатът ще бъде благоприятен за укрепване на връзките ви. Обвързаните Овни ги очаква спокоен период в семейния дом и може би интересно пътуване. Важното е да продължите да общувате честно и да прекарвате заедно свободното си време. Необвързаните могат да срещнат някой, който е вероятно да се установи в живота им за дълго време.