Автор
Люблена Папазова

Михаела Филева благодари на гаджето, но не го показа

Михаела Филева заложи на къси гащи при два от трите тоалета, които смени по време на първия си самостоятелен концерт вчера вечерта в НДК. Безкрайно дългите крака на брюнетката добре се виждаха в сребристите шорти, с които откри шоуто. За края му пък тя се появи в черни прилепнали къси гащи, с които изглеждаше супер секси. Облеклото ѝ бе съобразено с много танци, с които певицата буквално шашна публиката през всички два часа на концерта. Тя танцува като бясна заедно с балета, без да се задъха нито за миг или да изпее една нота фалшиво.


На сцената с нея се качиха бившият ѝ Павел с дуетната си половинка Венци Венц. Тримата изпяха „Любов”, за да покажат, че си остават приятели въпреки раздялата между рапъра и Филева. От сцената тя специално благодари на „момчето до мен”, както и на цялото си семейство за разбирането, което те проявяват към прекомерната ѝ заетост. Освен с подготовката на концерта, красавицата е заета и с участието си в шоуто „Гласът на България”. Михаела се разчувства, когато съобщи, че майка ѝ и баба ѝ са сред публиката в залата, но запази мълчание дали същото се отнася за мистериозния ѝ приятел, който тя упорито крие от медиите.

На сцената с нея бяха още Свилен от „Остава”, Искрата, Графа, на когото Михаела специално благодари за подкрепата като неин продуцент, Прея и Дивна, която изглежда като преродена след катастрофата, в която едва не загина нейна приятелка.

Четете още: Васил Петров: Маргарита е жената на моя живот