Михаела Филева откровена до болка - за баща си и за двете тежки загуби, които претърпяла само за два месеца

Михаела Филева вече е 15 години на музикалната сцена, а досега не беше открехвала завесите на личния си живот, за който се знаеше малко.

Вчера тя гостува на Мариян Станков – Мон Дьо в „Неделята на NOVA“, където за първи път говори за най-тежките моменти от живота си.

Певицата разкрива, че е живяла с баща си само до 2-годишна възраст, когато майка ѝ го напуска заради домашно насилие, за което тя разбира чак, когато става на 14 години.

"Не съм живяла без баща, а с жестока майка. Тя е силна жена, която се справя с всичко сама. Благодарение на нейната смелост аз имам всичко, което имам в момента.", разказва певицата. Така малката Михаела заживява заедно с баба си, дядо си и своята майка.

View post on Instagram
 

“Единствената мъжка и бащинска фигура, която съм имала в живота си, е била на дядо ми. Той беше бащата, баба - майката, а мама по-голямата сестра, която често я нямаше, защото всъщност работеше адски много, за да може да осигурява нещата, от които семейството се нуждае.” - споделя още тя.

Баща ѝ я търси само веднъж. А разговорът е емоционален и променя изцяло живота ѝ.

“В момента съм в период на особено безсилие. Наложиха ми се сбогувания, дядо ми почина. Това за мен е загубата на бащата. Много безсилен се чувстваш, много безсмислено се усеща цялата тази суета и игра на его, която е дори понякога професията ми. Аз имах цялата любов и подкрепа на Стефан, приятеля ми. По-малко от месец след загубата на дядо ми, той загуби майка си от коронавирус. И в момента, в който ти си на колене, се налага да се изправиш и да бъдеш опора и силният за някой друг. “

View post on Instagram
 


Михаела разказа и подробности относно това как Стефан се е появил в живота ѝ “Много случайно, аз тогава излизах от една връзка, която беше с много събирания и разделяния и неясноти. Говоря за отношенията ми с Павел. Ние бяхме заедно може би 4 години, беше много голяма любов, много чиста, много детска, обаче никак не бяхме един за друг. И сякаш си го знаехме от ден първи, много бяхме различни. Много се опитвахме, въпреки себе си. В цялата тази каша и лутане много грешки се направиха, много прошка се даде. И всъщност срещнах Стефан в един момент, в който въобще не ми се обичаше. Не търсех любов, не търсех мъж, не търсех внимание. Месеци наред излизахме, ей така, само да си говорим. И в някакъв момент аз започнах да се влюбвам в ума му, в интелекта му, усещах че искам той да бъде близо. Усещах, че този човек е много стойностен. Започнахме разговора с това, че аз съм много силна и много трудно допускам до себе си. Той с лекота финтира всички тези прегради и стигна до мен и аз се влюбих. И сега сме в хармония и баланс - всичко е постижимо, всичко е преодолимо, защото сме двамата.” - разкрива Михаела.

View post on Instagram