Марина Войкова, която грабна титлата Мис България за 2015-а, посрещна на бял свят първата си рожба. Красавицата, която вече носи името на съпруга си – Бонева, е станала майка на момиченце.

Радостната вест съобщи лично Мис България от профила си във Фейсбук на 4 декември. Тя сподели два кадъра – на розова дрешка и на гривна с номерче, която се слага на майката и бебето в родилното. Снимките бяха придружени с думите: „Добре дошла, нашата малка звезда“.

Щастливият баща е бизнесменът Давид Бонев. С него Мария се запознава благодарение на социалните мрежи. Докато двамата се срещат, един ден той решава да изненада любимата си с неочаквано предложение за брак в края на миналата година. Мястото е – романтичен плаж в Тайланд.

Двамата си казаха „Да“ през февруари тази година на скромна церемония в тесен семеен и приятелски кръг. Тогава Давид сподели прочувствено обръщение на избраницата на сърцето си към него.

Новината, че е бременна, синеоката чаровница разкри през септември, когато се похвали с наедрялото си коремче.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.