Автор
Woman.bg

Младото гадже на Лео ди Каприо проговори за отношенията им

Гаджето на Леонардо ди Каприо - Камила Мороне, повдигна завесата около отношенията им. Красавицата, която е с 23 години по-млада от актьора, коментира връзката им в интервю за Los Angeles Times.

Половинката на холивудската звезда отговори на нападките, че преследва лични облаги и е с актьора заради парите и славата му.

View post on Instagram
 

„Прочетох някои от коментарите в моя профил в Инстаграм и ... Боже мой, хората са толкова зли и изпълнени с гняв към тези, които не познават. Надявам се коментиращите да се научат да живеят с по-малко омраза. Нека да насочат вниманието си към по-позитивни неща от живота“, посъветва хейтърите аржентинския модел.

View post on Instagram
 

22-годишната Мороне е категорична, че възрастовата разлика от 25 години не я притеснява. „Всеки трябва да има правото да се среща с този, с когото поиска. Има толкова много примери, при това не само в Холивуд, но и в световната история, в които романтично обвързаните хора ги делят години. Не виждам нищо смущаващо в това“, заяви чаровницата.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че двойката е заедно от декември 2017 г. Интимната им връзка стана публично достояние едва през август 2018 г.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.