Автор
Woman.bg

Младоженец е в шок, след като разбра, че невестата му е... мъж

Светът е голям и изненади дебнат отвсякъде! Особено в днешните по(о)бъркани времена, когато вече не си сигурен кой е жена и кой - мъж.

Горкият Мохамед Мутумба замалко да загуби съзнание, когато две седмици, след като сключил брак, научил, че съпругата му е... мъж! Сърцето на Мутумба било пленено от Свабула Набукера на първата му среща с "нея" в джамията в Уганда. Там нищо неподозиращият мъж се молел на всемилостивия Аллах, когато съзрял бъдещата си невеста и мигновено се влюбил в прелестните ѝ очи.

Не минало много време и двойката набързо се врекла във вечна вярност съгласно мюсюлманската религиозна традиция. Докато се поопознавали в дните преди сватбата, влюбените нямали нито един интимен контакт. Избраницата обаче продължавала упорито да "удържа фронта", дори и след като двамата си дали брачен обет. "Булката" успявала да държи далеч от себе си зажаднелия за любовни ласки мюсюлмански духовник с твърдението, че била в месечното си неразположение. При всеки отказ за любовна игра Мутумба проявявал изключително разбиране и търпение.

И така до момента, в който съсед на Мутумба се оплакал, че младата му жена прескочила оградата и откраднала телевизор и дрехи от неговата къща. Същият съобщил за случая в полицейското управление и на място били изпратени униформени. Арестуваната г-жа Набукера отишла до полицейското управление, цялата покрита в хиджаб.

„Както е обичайната практика, жена полицай претърсила заподозряната, преди да я заведе в килиите. За голяма изненада на служителите под сутиена на жената липсвали гърди. При по-нататъшно претърсване открихме, че заподозреният има мъжки полови органи. Бързо уведомихме съпруга, че жена му всъщност е мъж", споделят през усмивка пред "The Guardian" представители на полицията.

Като разбрал новината за истинския пол на половинката си, клетият Мохамед останал толкова потресен, че за известно време загубил ума и дума. Освен за кражбата при съседа, госпожа "Мутумба" ще бъде обвинена и за измама.

„Вече сме му повдигнали обвинения за смяна на самоличност и кражба“, успокоява шефът на полицейското управление, който по думите на присъстващи едва се удържал да не избухне в смях пред репортерите.

О, времена, о нрави!

Четете още: Той е на 65, тя на 12. Вижте реакцията на женитбата им! (Видео)