Моделка от кралско потекло хвърли бомба: Ето защо Меган и Хари ще се разведат

Любовта между Меган Маркъл и принц Хари е едно от най-големите и за съжаление не чак толкова щастливи събития в историята на британското кралско семейство.

Американската актриса, която не само има един развод зад гърба си, но е и от смесена раса, е прекалено силна и копнееща за независимост дама, която сякаш с лекота успя да разбие почти всички стереотипи в най-влиятелната фамилия в света. И дали го прави от любов към Хари, или от желание да покаже пред човечеството, че може да се опълчи на монархията, не знаем. Но е факт, че тя постигна немислимото - омая наследника, който беше заклет ерген и го накара да се откаже от всичко. Буквално от всичко.

И ако някога Хари е бил един от най-желаните, но и недостъпни мъже с куп военни медали и титли, то днес той е просто британец в Америка, който е лудо влюбен в жена си и е готов на всичко, за да гради здраво и щастливо семейство с нея. Но дали това ще продължи завинаги?

За съжаление, вероятно тази романтична приказка и толкова идеалистична любов, може да има изненадващ трагичен край. Дори за някои членове от кралската фамилия той съвсем няма да е изненадващ.

Лейди Виктория Харви, която е модел от кралско потекло, заяви че според нея разводът на Меган и Хари е съвсем близо. И поясни защо е сигурна в това:

"Спомням си, че точно преди сватбата им много мислих по този въпрос. Бях убедена, че ще се оженят и ще имат деца, но Меган накрая ще пожелае да се върне в САЩ. Двамата с Хари сключиха брак твърде рано и мисля, че той няма да издържи дълго."

Несъмнено Лейди Виктория е отгатнала правилно, че херцогинята на Съсекс ще иска да се завърне в родната си страна, но истинската изненада бе, че съпругът ѝ я подкрепи безрезервно и заряза всичко познато до този момент, за да се установи отвъд Океана. Никой обаче не вярваше, че е готов да го направи дори и с цената на всичките си военни медали и ще се откаже от всяка възможност някога да се завърне отново като работещ член на кралската фамилия.

А вие мислите ли, че наивната любов на Хари към Меган наистина ще му изиграе лоша шега?

Четете още: Вижте как Меган Маркъл отбеляза Деня на майката