Автор
Woman.bg

Моделът с наднормено тегло Никол Херинг стана кралица в Instagram

23-годишната лондончанка Никол Херинг превзе Instagram. С над 960 хиляди последователи в социалната мрежа, Никол вече е успешен plus-size модел. Заради наднорменото си тегло Херинг е била обект на жестоки подигравки в училище.

Всекидневно тийнейджърката е обиждана, поливана с напитки и оплювана (буквално) от съучениците си. Шините, които носела, допълнително наливали масло в огъня. Огледалото определено не било първият ѝ приятел - Ники страдала от тежко акне.

View post on Instagram
 

Бъдещата Instagram звезда мразела себе си. Самочувствието ѝ било ниско и даже не искала да излиза от вкъщи. В един момент решила да сложи точка на всичко и се записала на фитнес. Тренировките обаче не дали очаквания ефект: да отслабне драстично и да стане фиданка. Херинг решила да се възползва от това, което ѝ е дала природата: пищните извивки. Тренировките стегнали тялото ѝ и след няколко години тя качила още 18 килограма.

View post on Instagram
 

Никол си направила акаунт в Instagram, за да споделя резултатите си и да вдъхне надежда и на други момичета с наднормено тегло. Грозното пате се превърнало в лебед с хиляди абонати в социалната мрежа.

"Осъзнах, че не трябва да слушам мнението на другите. Винаги ще има някой, който да ме критикува. Но това е моят живот и аз трябва да правя това, което е най-добро за мен“, категорична е Никол Херинг. В момента моделката посещава залата шест пъти седмично и се храни здравословно. За нея не са важни килограмите, а това как се чувства.

View post on Instagram
 

Четете още: Закръглените модели са предпочитани за снимки