Автор
Пепа Попова - Пепита

Модните превъплъщения на Адел в клипа Oh My God

Певицата Адел пусна клип към песента Oh My God, която беше включена в сензационния й албум "30". В новото черно-бяло видео певицата се появява в ефектни образи на Louis Vuitton, Vivienne Westwood и Harris Reed и пее, седнала на стол, а в кадъра минават ябълка, питон и съблазнително танцуващи хора, насочвайки към основната тема на този клип – изкушението.

Новият стилист на Адел Джейми Мизрачи поработи върху външния вид. В хода на видеото образът на Адел се трансформира – камерата се движи по екрана, улавяйки Адел и танцьорите, а певицата сменя три тоалета, които отразяват настроението й. Първата визия е най-дискретна: Адел е облечена в прозрачна блуза на Harris Reed, която стилистът допълва с корсет и пола с висока талия.

View post on Instagram
 

Второто изображение е създадено от модна къща Louis Vuitton специално за Адел: това е рокля от брокат, допълнена от бяла пелерина, напомняща расото на католическите свещеници. Черни кожени ръкавици и кръстосани обеци добавят драма към този външен вид.

View post on Instagram
 

В третата част на видеото Адел е облечена в рокля на Vivienne Westwood, изработена от червен сатен и допълнена с копринено тюлено болеро. Диамантено колие на Cartier завършва визията. Видеото е режисирано от Сам Браун, който през 2010 г. засне забележителния клип на Адел към песента Rolling on the deep.

View post on Instagram
 

Припомняме, че албумът "30" излезе в края на ноември и се превърна в истинско събитие в света на музиката. Албумът включва 12 пронизващи, лирични, мощни песни, в които Адел пее за развода и самотата, другата страна на славата и успеха, а също така говори за връзката си със сина си, който трудно се справя с развода на родителите си.