Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома във ВМА, гръмнаха всички медии в сряда късно вечерта. Заради затруднения в дишането актьорът беше приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Той беше настанен в интензивното отделение на болницата, заради вода в белите дробове и се наложи пункция, която обаче не успя да го върне към естествено дишане.

Само преди часове Woman.bg бе на премиерата на българския филм „Завръщане”, в която големият Ламбо има малка, но ключова роля. Всички се молим тя да не му е последна.

Преди малко лидерът на БСП Корнелия Нинова написа във Фейсбук: „Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме”.

Припомняме, че след инцидент през август, Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря. От там той се озова във ВМА, където се борят отчаяно за живота му. От лечебницата не дават официална информация за състоянието на актьора, като такава получават само близките му.

Четете още: Вижте с кого ще ходи Аня Пенчева на море