Мона показа целулита си и истината зад перфектните тела на кифлите (снимки)

Мона Гочева е истинска дама. При това момиче няма лъжа, няма измама! Талантливата актриса и модел, чиято звезда изгря с участието ѝ в хитовия тийн сериал „Революция Z”, сподели колаж, на който показва отблизо несъвършенствата по тялото си.

View post on Instagram
 


Причината да го направи са многобройните кадри на родните инфлуенсъри, които преливат от Инстаграм профилите им ежедневно. Провокирана от бляскавия перфекционизъм, бликащ от техните снимки, преминали през една или друга обработка, Мона се зае със задачата да докаже колко лесно е да заблудиш последователите си само с една поза или фотошоп.

За целта тя публикува в социалната мрежа два кадъра един до друг, показващи Мона в две напълно различни визии. На единия тя демонстрира тънка талия, а другия – коремче с целулит и стрии. Фотосите са направени само през няколко секунди и с тях младата жена доказва лекотата, с която можеш да излъжеш останалите.

View post on Instagram
 

"Не съм правила такова напомняне от лятото, когато ви показах как се правят инфлуенсърски снимки на плажа. Е, лятото наближава, предизвикателства за стягане, здравословно хранене и ултра секси жени по спортни екипи дебнат от всеки ъгъл или профил в Инстаграм.

Е, да - аз също се включих с такова предизвикателство, с идеята да създам по-здравословни и добри рутини за хранене и живот... Но в никакъв случай не бих ви заблудила сaмо с първата снимка, за да ви покажа лъжлив ефект. Нямам плочки, имам целулит и стрии. Спортувам, храня се балансирано и се чувствам много добре. А каките, които ви показват тънки талии, перфектен тен и гладка кожа, обикновено прекарват повече време в позиране и обработка на снимки. Обичайте себе си! Грижете се за себе си! Несъвършенствата са това, което ни прави уникални и истински", пише тя под разобличителните снимки в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Солтарийски изпоти мрежата с гореща снимка по изкусително бельо