По-различен от всеки друг път ще бъде тазгодишният конкурс "Мис Плеймейт".

В него място са намерили особено интересни и атрактивни дами, сред които и 23-годишната Симона Галинова. Това, което я отличава от останалите, е, че е първата транссексуална участничка, която ще се бори за титлата. И така, коя е Симона?

View post on Instagram
 


Участието ѝ в този конкурс е нейна голяма мечта, признава Симона в предаването "На Кафе". От малка обича да играе с кукли, а не с колички. Играе си с момичета, а по-късно започва да чувства влечение към момчетата. За първи път женски дрехи облича на един Хелоуин, когато с приятелка отиват на дискотека. В тийнейджърска възраст започва да приема женски хормони за трансформация на пола. След това идва ред на филърите, оформянето на бюста, и най-после - на дългоочакваната операция за смяна на пола.

View post on Instagram
 

Днес Симона твърди, че е много повече жена в сравнение с доста други момичета, родени в тяло на жени.

Дори вече и по лична карта е жена. Много ог приятелите ѝ оставали изненадани, след като разбирали, че Симона е родена като момче. Тя обаче е категорична, че досега никога не е усещала върху себе си лошо или подигравателно отношение. Освен това всичките ѝ гаджета, които е имала до този момент, научавайки за трансексуалността ѝ, я определяли като изключително специална жена.

View post on Instagram
 

Симона е родена в обикновено семейство - майка ѝ работи в хотел, а баща ѝ е строителен работник. Никога не е споделяла с тях желанието си, че иска да бъде жена. Просто го е направила. Днес детството ѝ липсва най-вече заради безгрижието и игрите, признава още тя.

Към момента кандидатката за "Мис Плеймейт" няма работа. Желанието ѝ е да се занимава с мода. Живее с приятеля си, който се грижи за нея финансово. Най-голямата страст на Симона е обикалянето по магазините. През ден-два тя е на шопинг.

View post on Instagram
 

Четете още: 10 факта за Андрей преди Андреа