Боксьорът Благой Найденов е зарязал звездата на "Пайнер" Деси Слава, която преди повече от три години го дари със син - Борис.

Двамата са сложили край на връзката си още преди два месеца, но едва сега става ясно за това, пише "Телеграф". Малката Кобра, както е известен Благой в спортните среди, продължава да се грижи всеотдайно за сина си, добавят още от изданието.

View post on Instagram
 


За да не му липсва присъствието и на двамата родители, мачото посвещавал голяма част от времето си на наследника си. За събиране с Деси Слава обаче той не искал и да си помисли.

Любовният романс между звездната двойка бе една от най-обсъжданите теми в светските хроники заради голямата разлика във възрастта между двамата, белязана от цели 17 години. Деси води в понатрупания житейски опит със своите 42 години, докато вече бившият ѝ любим през юни тази година ще чукне едва 25.

Това е трети провален опит на певицата за семейство. Според слуховете, които се носят из чалга гилдията, Деси приела изключително тежко раздялата. За да теши мъката си, блондинката отлетяла за Дубай в компанията на големия си син.

View post on Instagram
 

Преди години тя изживя бурен любовен роман с българин на име Михаил в САЩ, на когото роди син. Връзката им не просъществува дълго и Деси отгледа сама детето си в България. Няколко години по-късно блондинката се омъжи за настоящия мъж на колежката си Галена - Галин, но и там нещата не потръгнаха и двамата се разведоха почти година след венчавката си.

Първородната рожба на певицата - Майки, вече е пораснало момче. Въпреки голямата разлика между двете ѝ деца, певицата неведнъж е споделяла, че се разбират чудесно и че големият обожава брат си.

View post on Instagram
 

Четете още: Къци изуми феновете с невиждани кадри от миналото си с Камелия! (снимки)