Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

На Близнаците няма да им върви в работата, Стрелците може да допуснат грешки

Време за съзнателни промени и полагане основата за по-благоприятно бъдеще.

Овен - Крайно време е да оцените ситуацията трезво и да погледнете на нещата реалистично. Пазете силите си - малко неблагоприятен период, който просто трябва да изчакате да отмине. За щастие, това няма да продължи дълго.

Телец - Днес чашата на вашето търпение лесно може да прелее. Възможно е да възникнат ситуации, които да ви подразнят, да се намерят хора, които да ви ядосат. Мнозина от вас обаче ще успеят да скрият емоциите си зад усмивката. Никой не трябва да има привилегията да ви лишава от самоконтрол.

Близнаци - Днес може да не ви спори в работата. Добре е да не предприемате нищо важно. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.



Рак - Днес е нужно да бъдете предпазливи. Някои от вас може да изпаднат в меланхолично настроение или да се почувстват доста изнервени. Избягвайте да изпадате в крайности - от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Лъв - Ако бъдете сдържани в поведението, и не сте резки в действията и в думите си, можете да успеете да избегнете конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете дори в работното време. Това може да бъде кратък телефонен разговор, бърза разходка на чист въздух.

Дева - Днес е за предпочитане да сте сами и да прекарате време в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външни отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Неподходящо време за срещи.



Везни - Днес ще ви липсва творчески подем и стимул за работа. Опитите да обърнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да доведе до резултат. Ако имате неприятности, приемайте всичко без излишни емоции. Всичко тече, всичко се променя.

Скорпион - Възможно е днес да имате силни емоционални изблици. Добре ще е, ако можете да се овладеете и не провокирате конфликтни ситуации. Да бъдете твърде откровени не е добра идея, защото хората около вас могат да възприемат грешно думите ви.

Стрелец- Днес никой не е застрахован от евентуални грешки, както в работата, така и в междуличностните отношения. Довършете това, което сте започнали. Усилията ви може да дадат добър резултат.



Козирог - Днес е добре да проявите здрав разум и да бъдете малко по-сдържани. Интуитивно ще почувствате как да съгласувате вашите замисли с желанията на околните. Отделете достатъчно внимание на партньора си, бъдете мили и нежни, най-вече тактични.

Водолей - Посветете време на творческо търсене и се откажете от лошите мисли. Сега сте чувствителни, затова избягвайте неприятни ситуации и контакти. Изчистете мислите си от песимизма. Това ще ви помогне да се изпълните с повече вяра и надежда за по-добро бъдеще.

Риби - За да избягате от тъжните мисли, купете си нещо хубаво. Можете също да срещнете навън стари приятели или познати. Слушайте вътрешния глас, обърнете внимание на знаците и съвпаденията около себе си.

Четете още: До края на годината тези 4 зодии ще имат страхотен късмет