Автор
Ева Григорова

На какво се дължи идеалната фигура на бременната Джулиана Гани (СНИМКИ)

Моделката Джулиана Гани е бременна от новия си приятел, с когото нещата изглеждат сериозни. Да припомним, че Джулиана Гани и Илиян Найденов обявиха раздялата си преди около година.



"Благодаря ти, че нямаш болни амбиции за слава и известност? Благодаря ти, че не искаш да развивам брандове или бизнеси в твое име, с цел изгода? Благодаря ти, че винаги си искрен и истински, а нямаш гадни схеми и планове в главата", пише под снимката си Гани.

View post on Instagram
 


Това направи впечатление на нейните фенове, които не пропуснаха да я питат защо продължава да оплюва бившата си половинка. Отговорът ѝ е красноречив:

"Никого не плюя, аз казвам само истини, не бяхте чували, че той съществува преди да му стана жена, това е факт", заяви тя.



Джулката коментира и бременността си. Тя се намира в 23-та гестационна седмица, а нейната перфектна форма се дължи на правилно хранене, кардио и доволно количество секс.

Впечатляващо е, че моделката е качила само 1.8 килограма за 6 месеца. Това не е изненада, защото в предната си бременност тя наддаде общо скромните 5 килограма. Причината е, че спазва нисковъглехидратен режим, с който хем дава всичко нужно на бебето си, хем поддържа кръвната си захар ниска, като по този начин не наддава килограми.

Четете още: Малката дъщеря на Стоичков влиза в енергийния бизнес у нас