Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

На стрелците днес им върви в любовта, Девите пътешестват

Овен – Активната работа не е за предпочитане, само ще отнеме енергията ви. Подредете нещата си, раздайте ненужното на нуждаещите се. Така вие почиствате енергията на дома и вършите добро дело. Част от деня трябва да прекарате на открито.

Телец – Много е добре да извършите почистване на дома си днес и да премахнете всички стари неща. Не е необходимо да ги изхвърляте. Ако все още може да се използват, раздайте ги на нуждаещите се. Към вечерта ще се появи прилив на енергия.

Близнаци – По-добре е да ограничите общуването с хората колкото е възможно повече. Енергията на деня е добра за подреждане в дома или да се занимавате с личните си работи. Посветете следобеда на себе си, разходете се на чист въздух, разговаряйте с приятели и роднини.

Рак –
Сега не е подходящо за вземане на важни решения. Ако имате проблеми в отношенията с приятели или роднини, днес е чудесен ден да промените всичко. Трябва само да направите първата стъпка.

Лъв – Звездите ви съветват да не държите емоциите в себе си, по-добре е да ги изразите, тогава ще почувствате облекчение. Ако почувствате липса на енергия, опитайте да направите медитация или да отидете на разходка.

Дева – Чудесно е, ако началото на дълго планирано пътуване се падне да е в днешния ден. Към вечерта може да се почувствате раздразнителни. Не реагирайте на другите, не допускайте дори лоши мисли.

Везни – Възможно е да имате някои съмнения относно любовта, за които ще прекарате по-голямата част от деня в мислене. Що се отнася до парите, разходите в този ден са нежелателни. Помислете внимателно, ако планирате покупки.

Скорпион – Стремите се към стабилност в личния си живот и ще се чувствате много добре, ако партньорът ви подкрепи в това желание. Ако сте сами, общувайте с хората, защото самотата ще ви вдъхне униние.

Стрелец – Гледате на света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Ако решите да се занимавате с физическа работа, опитайте се да не полагате прекомерни усилия. В любовта можете да имате късмет, планетарните влияния ви дават много положителна енергия.

Козирог – Настроението ви е нестабилно, доста често можете да превключвате от радост към униние. Може някои препятствия в любовта да ви карат да виждате обстоятелства по-сложни, отколкото са в действителност.

Водолей –
Днес сте много сте възприемчиви и емоционални. Не приемайте нещата толкова лично. Ако планирате да се занимавате с физическа работа този ден, опитайте се да не се излагате на прекомерно натоварване.

Риби –
Всички около вас ви възприемат като много отговорен човек и емоционалното ви равновесие е очевидно. Можете да давате ценни съвети на другите, хората от обкръжението ви ще ви слушат с голям интерес и уважение.