Криско изля възмущението си от нахални фенове, които го тормозят по концерти. Певецът се ожали в профила си във Фейсбук, че несъобразителни почитатели го причакват за снимки след безплатните концерти. Ето какво написа разочарованият изпълнител:

„Ти отиваш на безплатен концерт на площада, примерно. Накрая на концерта ти решаваш, че искаш да се снимаш с него...както и още 500 други човека. Всъщност може да не си му най-големия фен, но знаеш, че с него снимката ще събере повече лайкове в Инстаграм. Затова отиваш там да се буташ, обаче не успяваш да се снимаш и изведнъж вече го мразиш тоя изпълнител", пояснява Криско.

View post on Instagram
 

Рапърът е категоричен, че на концертите му няма включена снимка, видео или разговор с него. „Там отиваш да го слушаш и да му се радваш, ако го харесваш. Снимка – ако се засечете! Също не е лошо да се знае, че изпълнителят има чувства, личен живот, физическо и психическо състояние, като всеки друг. Изпълнителят не е експонат! Ако поискаш нормално - никой няма да ти откаже", категоричен е изпълнителят.

View post on Instagram
 

Близки до звездата коментират, че покрай грижите за бебето и участията Криско леко се е поизнервил. И е чувствителен, когато феновете му го критикуват в социалните мрежи. Затова и той обобщи ситуацията по следния начин: „Почваш да се жалваш в нета и на приятели как си отишъл заради него, а пък той накрая не се снимал с теб. Как може да е толкова зле. Седял си там 2 часа заради него. Ти не си фен на този човек.“

Четете още: Криско е на върха на щастието. Стана татко!