Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Овена е с тези 3 зодии

Сексът с Овен е всичко друго, но не и нежен и романтичен. Тъй като тази зодия се управлява от планетата на агресията и действието, Марс, неговият нагон основно е доста примитивен, енергичен и груб. Освен това Овенът е огнен знак, при това кардинален, затова той е воден от страстта във всяко свое действие. Либидото му е едно от най-високите сред знаците на зодиака, но не всеки може да издържи на неговото темпо и динамика.

Има обаче 3 зодиакални знака, които ще се справят блестящо със задоволяването на сексуалните нужди на Овен и взаимно ще успеят максимално да се насладят на любовни ласки под формата на животински разтърсващ секс. Ето кои са те:

Скорпион

Сексуално, тези две зодии създават перфектния тандем. И двата знака са подвластни на планетата Марс и тяхното сладострастие е пословично. Цялата тази взаимна енергия и чувственост пораждат невъобразима химия помежду им. Когато представителите на тези зодии се срещнат и се харесат, те нямат търпение да стигнат до момента, в който ще разкъсат взаимно дрехите си. За съжаление извън леглото едва ли ще успеят да изградят дълготрайна връзка, тъй като е възможно често да стигат до караници и неразбирателствата ще помрачат краткото им, но бурно щастие. Те са импулсивни натури и трябва да владеят добре нервите и темперамента си, за да поддържат прилични отношения помежду си.



Стрелец

Както Овните, така и Стрелците са авантюристични персони, които практикуват страхотен секс за разнообразие и забавление. И двамата са отворени да опитват нови неща под чаршафите, така че сексуалният им живот никога няма да стане монотонен или скучен. Освен това обичат риска и предизвикателствата и сексът на забранени места не представлява тема табу за тях. Овните обикновено се навъртат все около партньори, които ги зареждат с енергия и ги подтикват да изразяват открито своите емоции. Тези два огнени знака се движат с еднакво темпо и са нетърпеливи по сходен начин. Когато Овенът иска нещо, той го желае на момента, точно сега, а Стрелецът е винаги готов да му го осигури. Така че проблеми между тези две зодии не съществуват.



Водолей

Овенът ще погледне към дистанцираното поведение на Водолея и ще си каже: „Предизвикателството е прието“. Въпреки импулсивното си и понякога повърхностно държание, Овенът бива мигновено завладян от леденото излъчване на представителите на зодия Водолей. Освен това интересът им към тях ще трае по-дълго от обичайните им кратки авантюри, което си е голям пробив в бурния им сексуален живот. Водолеите от своя страна няма да се противопоставят на желанието им да доминират в леглото, дори напротив. На тях това страшно много им харесва. И двата знака са изключително креативни и предпочитат разнообразието в креватните ласки. Те влагат въображение и старание в правенето на любов и са склонни да експериментират с различни техники и пози. Въздухът на Водолей поддържа огъня на Овена да гори продължително, тъй като времето и пространството, което взаимно си дават, не позволява нито на единия, нито на другия да се чувства задушен във връзката си.

Четете още: 5 неща, които зодия Овен прави, когато се чувства наранен