Автор
Woman.bg

Най-красивият престъпник получи шут от спонсорката си

Спомняте ли си бившия затворник и настоящ модел Джеръми Мийкс, за когото неведнъж сме писали?

Мийкс се превърна в истинска сензация през 2014 г., когато полицията публикува негови снимки във Фейсбук. Кристално сините му очи и силно изразените скули плениха множество жени по света, а към Джеръми заваляха мълниеносни предложения от модни агенции. Още тогава ликът му украси кориците на известни издания, а осанката му грееше на дефилета за модни брандове като Dolce&Gabbana и Philipp Plein.

View post on Instagram
 

Допълнителна тежест върху неговата колоритна личност придаде любовната му афера с наследничката на модната империята Topshop – Клоуи Грийн. Интимната му връзка с богаташката стана публично достояние през 2017 г., след като в социалните мрежи плъзнаха кадри, разкриващи двойката в опасна близост. Тогава двамата бяха забелязани заедно на яхта, собственост на бащата на момичето.

Това даде повод на тогавашната му съпруга – Мелиса, от която палавият престъпник има син, да подаде молба за развод.

View post on Instagram
 


И така, романът с новата избраница на хубавия престъпник процъфтяваше, докато през май 2018 г. Джеръми Мийкс и Клоуи Грийн станаха родители на бебе на име Джейдън – втора рожба за Джеръми и първа за Клоуи.

Какво се е случило между двамата от онзи паметен ден насетне, не знаем, но е факт, че наскоро таблоидите съобщиха, че заможната половинка на Мийкс е зарязала красавеца.

Според анонимен източник, цитиран от US Weekly, щерката на милиардера Филип Грийн е сложила край на връзката с бащата на детето си преди два месеца, но избягвала да коментира причината за това.

View post on Instagram
 


Други гадаят, че кризата в отношенията им е настъпила много преди горепосочените два месеца. През май най-красивият затворник пропуснал първия рожден ден на сина си, което вбесило половинката му. За тържеството семейството организирало бляскаво парти в Монако.

Фенове пък смятат, че зад раздялата на Мийкс и Грийн стоят родителите на богаташката. Филип Грийн, чието състояние се оценява на 3,6 млрд. долара, едва ли е бил във възторг, че дъщеря му се среща с бивш пандизчия.

Припомняме ви, че Джеръми е лежал в затвора за въоръжен грабеж. Най-вероятно обаче Мийкс има и други криминални провинения, ако се съди по татусите му – рисунката на едната му ръка показва, че е член на най-известната и кръвожадна банда в САЩ. Сълзата, татуирана под окото му, дава повод за редица спекулации, някои от които сочат, че или е извършил убийство, или търси мъст за свой приятел.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-красивият престъпник в света стана татко