Най-красивият престъпник в света ще се жени за 27-годишната милиардерска наследница Клоуи Грийн. Това загатна самият жених - 34-годишният Джеръми Мийкс, който се прочу като най-привлекателния и сексапилен престъпник в света, в интервю за "Us Weekly".

Този юни, близо година след началото на връзката си, двамата станаха горди родители на момченце. Този факт в комбинация с появата на Клоуи с годежен пръстен годежен, накара мнозина да предположат, че отношенията между двамата съвсем скоро ще минат на следващото ниво и те ще си разменят брачни клетви.


А отговорът "може би", придружен от усмивка, който Джеръми даде на репортер на "Us Weekly" на въпроса ще има ли сватба скоро, породи допълнителни очаквания двамата с Клоуи скоро да станат законно семейство.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Отношенията между наследницата на империята "Topshop" и Джеръми започнаха през 2017 година, малко след като благодарение на външния си вид Мийкс се превърна от криминално проявено лице в модел. Веднага след като усети вкуса на славата, Джеръми заряза съпругата си от осем години и майка на трите му деца, заради Клоуи Грийн - дъщеря на 6-ия най-богат човек на Острова – сър Филип Грийн, чието състояние се оценява на 5,1 милиарда долара.

Това обаче не е най-лошото – Мелиса, вече бившата съпруга на Джеръми, научава за връзката му с Клоуи не от него самия, а от папарашките снимки на двамата по списанията. И всичко това, след като Мелиса издържа половинката си през по-голямата част от семейния им живот и остава с него, докато той е в затвора. Джеръми от своя страна ѝ се отблагодарява по доста интересен начин. След като натрупва популярност, той обръща гръб на съпругата си, навярно вече прекалено обикновена за него, и започва да излиза с по-младата, по-бляскава и безбожно богата Клоуи.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Мийкс се превърна в истинска сензация през 2014 година, след като бе разпространена негова снимка от ареста.

Външният му вид, открояващ се със сини очи и изразителни скули, го превърна в сензация и блян за нежната половина от човечеството. Красотата му обаче не го спаси от затвора и той лежа за въоръжен грабеж. Мийкс най-вероятно има и други криминални провинения, ако се съди по татусите му - татуировката на едната му ръка показва, че е член на най-известната и кръвожадна банда в САЩ, а сълзата, татуирана под окото му, говори, че е извършил убийство.

Още докато бе в затвора, той подписа договор с агенция за модели и после украси страниците на известни издания, а също така и дефилира за модни брандове като Dolce & Gabbana и Philipp Plein.