Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Огледайте се. Любовта е някъде съвсем близо до вас. Възможно е да я срещате всеки ден, но да не ѝ обръщате внимание. Спрете да търсите. Спрете да да се променяте, за да ви харесат. Бъдете себе си. Усмихнете се. И тя ще ви намери.

Телец

Знаете какво трябва да направите, нали? Да сложите точка, за да можете да продължите напред. Предстои ви наистина една страхотна седмица. Ще чуете нещо мило, ще получите покана за среща. Ще ви зарадват с внимание.

Близнаци

Сега е моментът да решите какво точно искате. Защото не знаете. Не можете да имате всичко. Трябва да се откажете от нещо, за да имате друго. Така е в живота. Но всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин. Бъдете спокойни. Щастието ви се пише със златни букви.

Рак

Ако има някой, който да разбира от любов, това сте вие. Да, вие. И тази седмица ще ви отвори очите за истинските неща. Време ви е да свиете гнездо. А сега ще направите първата стъпка в правилната посока.



Лъв

Когато погледнете човека до себе си в очите, какво виждате? Това ли търсите? Ако е "да", спрете да проявявате капризи. Той заслужава да бъде щастлив. Също като вас. А сега си вземете телефона и му напишете нещо мило. Защото го обичате.

Дева

Няма нищо лично в желанието да бъдете щастливи. Всеки заслужава малка трохичка от всемирното щастие. И вашата сега е точно в ръцете ви. Не я изпускайте. Насладете се на всеки миг. Любовта е прекрасно нещо, когато е споделена.

Везни

Досега се чудехте дали да позволите на сърцето си да обича, или не. Имаме една добра новина за вас - доверете се на емоцията на любовта - сега е перфектното време да осъзнаете, че животът е любов!

Скорпион

Връзка, на която не сте обръщали сериозно внимание в миналото, ще се появи отново в живота ви. Огледайте се - спомнете си за емоциите отпреди години, проверете дали още между вас прехвърчат искри и току-виж, започнете нова връзка.

Стрелец

Не отлагайте и не се плашете. В момента може и да сте на емоционален кръстопът между новата тръпка в живота ви и досегашния ви партньор. Нашият съвет е: изживейте любовта си сега, не отлагайте за друг път!

Козирог

За Козирога любовта е всичко в живота. Затова никога, ама никога не бива да забравяте, че да обичаш, понякога означава да страдаш. Но не се плашете - вие ще имате една доста палава седмица.

Водолей

Няма нищо по-сладко на света от влюбен Водолей. Миналата седмица седмица Венера беше в тригон с Уран и над главата ви бяха надвиснали облаци. Тази обаче в любовния ви живот се разкриват нови хоризонти.

Риби

Еротични и страстни нощи ви предстоят тази седмица. Вие сте вероятно най-обичания от Амур знак за следващите 7 дни. Не пропилявайте шанса си, заемете се да изпълните мечтите си в любовта веднага.

Четете още: Най-пълният седмичен хороскоп за всички зодии