Автор
Кипра Хубенова

Най-точният любовен хороскоп за седмицата

Очаква ни седмица, изпълнена с много приключения и интимни радости. Важното е да знаем какво точно търсим и да не лъжем - както себе си, така и партньора.

Овен
Използвайте тази седмица да поставите чувствата си в ред. Вътрешно знаете какво искате и как да го постигнете, но ви е страх да направите първата крачка. А не трябва. Бъдете по-смели. Изразете чувствата си.

Телец
Можете да бъдете наистина добри приятели. И да, любовта е преди всичко приятелство, а после – и всичко останало. Съвсем скоро половинката ви ще ви се отблагодари за подадената ръка. Радвайте се на споделеното щастие.

Близнаци
Моментът на затишие, който е настъпил в душата ви, е само момент. Наистина. Тази седмица всичко ще се обърне с краката нагоре и сърцето ви ще започне да бие учестено.



Рак
Търсете онова малко камъче, което ще блесне в очите ви и ще ви заслепи. Не е нужно да е диамант, за да ви донесе късмет и щастие. Време е да погледнете на живота по по-различен начин, ако искате да получите мечтаното.

Лъв
Гордостта ви не е добър съветник. Приберете я в шкафа поне за тази седмица. И се усмихнете, защото любовта е точно зад ъгъла. Достатъчно е да протегнете ръка и да се настроите на честотата на другия.

Дева
Когато някой ви разкрива сърцето си, трябва да бъдете сериозни. Сигурно не сте готови за това, което е на прага ви. Но то е прекрасно. Не затваряйте вратата пред него. Съвсем скоро ще го оцените.

Везни
Предстоят ви вълшебни дни в любовта. Ще усетите, че партньорът все повече повишава интереса си към вас. Важно е да слушате интуицията си, защото предстоят промени.



Скорпион
Тази седмица ще разберете, че до себе си имате отличен партньор. Сега е моментът да обсъдите всичко, което ви тревожи, а необвързаните да очакват много приятни срещи и нови запознанства.

Стрелец
Очакват ви промени на любовния фронт и те ще бъдат в добра посока. Положете усилия, за да бъдете по-щастливи и ако сте необвързани, сега е отличен период да приемате покани за срещи.

Козирог
Имате шанса да подобрите любовния си живот, ако се фокусирате над това, което ви прави щастливи и премахнете всичко, което не ви харесва. Според звездите в живота ви ще дойде нов човек.

Водолей
Понякога критикувате партньора си повече от необходимото. Тази седмица трябва да покажете повече разбиране към него. Ако сте необвързани, не се тревожете – точният човек е съвсем близо до вас.

Риби
Чувствате се секси и готови за любовни приключения. Дори и отдавна да сте във връзка, през следващите дни ще усетите отново искра с партньора. Ще има много ухажори около вас, кой знае – един от тях може да е точният човек!