Вижте какво са ви подготвили планетите за следващата седмица - от 4 до 10 юли, в любовен план.

Овен

Скъпи Овни, животът е прекрасен. Лято е, насладете на онова, което съдбата изсипва в краката ви. И не мислете за бъдещето. Живейте тук и сега.

Телец

Скъпи Телци, очаква ви една страхотна седмица. Буквално се къпете в любов. Отвсякъде идват съобщения, коментари, комплименти... Прекрасни сте! Но чифт очи ви гледат по-различно от останалите. Внимавайте.

Близнаци

Скъпи Близнаци, нали знаете - спрете да търсите любовта, за да ви намери тя. Така че слагайте раницата, тръгвайте към морето или планината и оставете вратичката на сърцето си отворена. До края на месеца ще влезе нещо много специално.

Рак

Скъпи Раци, твърде много претенции имате. Наистина. Бъдете мили, бъдете даващи, не очаквайте някой да ви сваля звезди и той, специалният ще се появи. Но трябва да имате търпение. Хубавите неща стават бавно. И без това толкова сте чакали.

Лъв

Скъпи Лъвове, любовта е навсякъде другаде, но не и във вашата глава. Там се мотаят мисли за пътешествия, приключения, предизвикателства. Само че бъдете предпазливи - точно в едно такова приключение ще си намерите майстора.

Дева

Скъпи Деви, обичайте, напук, въпреки, просто обичайте. Сърцето си е ваше. Защо ви е да се съобразявате с мнението на околните? Бъдете щастливи с това, което имате. Животът е твърде кратък, за да вярваме на клюки и лоша енергия.

Везни

Скъпи Везни, вие си знаете какво искате и дали сте доволни от това, което ви се дава. Все пак имайте предвид, че точно вие сте си го избрали. Не бъдете реваншисти. Ще ви се върне всичко лошо, което направите, не го забравяйте.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, забравете за претенциите, за сметките, за парите и за всичко, което ви кара да се чувствате нещастни. Живейте. Тук и сега. И му отпуснете малко края. Седмицата ще ви донесе нещо хубаво, приемете го без предубеждения.

Стрелец

Скъпи Стрелци, търсейки нещо, което да е уау, не виждате това, което е до вас и което ще ви донесе повече щастие на света от всичко останало. Огледайте се. Любовта е пред съседната врата.


Козирог

Скъпи Козирози, вие сте прекрасни, но трябва да бъдете и малко по-отворени. Никой не може да чете мисли, дори човекът, който е влюбен във вас. Затова започнете да показвате чувствата си.

Водолей

Скъпи Водолеи, любовта е във въздуха, в сърцето ви, във всяка ваша клетка. И е прекрасно, нали? Не, няма повод за притеснение. Чиста е и красива. И ще ви донесе страхотни мигове. Отдайте й се без да мислите какво би станало, ако...

Риби

Скъпи Риби, не всичко е ред и сметки, бъдете мъничко по-отворени. Дайте, за да получите. Не се затваряйте в себе си. Сега е моментът да кажете "да" на обвързването.