Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Нова седмица, нов късмет! А защо не и... нова любов! Звездите са благосклонни и астролозите са категорични, че предстоящите дни ще донесат на повечето представители от всички зодии вълнуващи емоции и романтични преживявания.

Овен

Скъпи Овни, бъдете по-мили към партньора си. Не влизайте в излишни спорове с половинката си. Бъдете тактични. Необвързаните може да срещнат специален човек, който да разпали бурни романтични чувства в душата им.

Телец

Скъпи Телци, очаква ви седмица, изпълнена с красиви и романтични преживявания. Вашият партньор ще бъде толкова любящ, че просто няма да иска да ви пусне от ръцете си. Не трябва да му се съпротивлявате. Трябва внимателно да претеглите взаимоотношенията с половинката си, да анализирате всички плюсове и минус във връзката си.

Близнаци

Скъпи Близнаци, в живота ви ще се появи човек, който ще предизвика топли чувства от ваша страна към него. Срещата ще бъде съдбовна. Ако сте обвързани, не влизайте в конфликт с партньора си. Очаква ви нещо наистина много вълнуващо в любовен план.

Рак

Скъпи Раци, имате нужда да се отпуснете в ръцете на любимия човек. Отдайте се на релакс и романтични преживявания заедно. Ако сте необвързани, огледайте се, някой е влюбен в усмивката ви.



Лъв

Скъпи Лъвове, новата седмица ви поднася чудесна чудесна възможност за ново романтично запознанство, което може да прерасне в нещо по-сериозно. Предстоят ви да изживеете положителни и много вълнуващи моменти с любим на сърцето ви човек.

Дева

Скъпи Деви, през новия период ще сте като същински магнит за противоположния пол. Достатъчно е само да се усмихнете или да погледнете някого в очи, и той ще целият ваш.
Приятна изненада очаква необвързаните.

Везни

Скъпи Везни, работата може да почака. Обърнете внимание на любимия човек. Ако сте необвързани, през идващите дни имате шанс да срещнете някой, който ще ви изкара от спокойното русло, предизвиквайки у вас буря от страст и романтични емоции.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, очаква ви вълнуваща среща със съдбоносен отпечатък. Комуникирайте по-често с външния свят и ще намерите човека, когото винаги сте търсели. Шансът да се влюбите е много голям.

Стрелец

Скъпи Стрелци, новата седмица ще бъде особено вдъхновяваща и позитивна за вас. Бъдете с хора, с които ви е приятно да общувате и които отговарят на вашите интереси и вкусове. Там някъде ще срещнете любовта. Сега е моментът обвързаните Стрелци да обсъдят нещо важно с половинката си.

Козирог

Скъпи Козирози, ако има нещо, което ви притеснява във връзката ви, говорете с партньора си. Свободните Скорпиони да не спят, защото някой въздиша по тях. През този период ще омайвате с магнетизма и чара си. Не позволявайте усмивката ви да слиза от лицето.

Водолей

Скъпи Водолеи, през новата седмица ще се носите на крилете на любовта. Не влизайте в излишни пререкания или занимания, които могат да отдалечат любимия от вас. Ако сте обвързани, очаквайте романтична изненада от любимия човек.

Риби

Скъпи Риби, възможно е да преживеете промени в личния си живот, които ще ви донесат прекрасни романтични преживявания през идващите дни. Някой неочаквано ще разтупти сърцето ви. Обвързаните Риби имат нужда от уединение с любимия.

Четете още: 3-те зодии, които ще сбъднат мечтите си това лято