Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 9 август Венера опозиция Плутон
На 11 август Слънце квадратура с Уран
На 11 август Венера преминава в знак Лъв
На 11 август Марс секстил с Нептун
На 12 август Пълнолуние във Водолей
На 14 август Слънце опозиция със Сатурн
На 14 август Марс тригон с Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 8, 9, 10 август
На 10 август може да се подстригвате, но ако го направите сами у дома.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8, 9, 11, 12, 13, 14 август

"Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

08.08. 13:31 - 08.08. 21:40
10.08. 19:41 - 10.08. 21:46
12.08. 14:08 - 12.08. 21:45
14.08. 18:11 - 14.08. 23:44



Овен – Ще бъде добра седмица за вас. Можете да отстраните проблемите бързо, да работите ефективно и ориентирано към вземане на решения. Пазете се от внезапни импулсивни действия. Може би трябва да оставите някои неща да почакат известно време. След като вземете решението си, Уран, Марс и Меркурий ще проправят пътя за вас, което ще доведе до успех по-рано от очакваното. Нервното напрежение може да причини главоболие. Безсъние и психическо претоварване могат да ви съпътстват през втората част на седмицата. Това е добър период за общуване, излизане и забавление.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете внимателни –9, 10

Телец – Това ще бъде седмица на упорита работа, енергия и решителност, които ще ви помогнат да финализирате висящите въпроси и да преминете към нови начинания. Можете да постигнете много неща през тази толкова динамична седмица - да завършите всяка висяща работа и да задвижите новите си планове. Комуникацията може да бъде леко нарушена, така че се опитайте да бъдете нащрек, за да избегнете недоразумения. Освен това бъдете внимателни, когато пътувате до работа.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – През тази седмица в началото трябва да се подготвите за незначителен проблем, но бързо ще го разрешите. Обърнете достатъчно внимание на стари задачи, които сте отлагали досега. Завършете всичко необходимо. Грижете се за здравето си повече от обикновено и не забравяйте да пиете достатъчно вода. Ако сте във връзка, атмосферата помежду ви може да бъде хармонична, стига да не пренасяте в отношенията си проблеми, които засягат други области или проблеми на трети страни. Ако сте необвързани, е възможно да има внезапно запознанство по време на пътуване.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни –8, 13, 14

Рак – Натоварили сте се с твърде много неща на раменете си. Ето защо трябва да си направите списък. Следвайте го стъпка по стъпка и започнете да решавате задачите. Трябва да внесете ред и организация в живота си. Трябва да се грижите максимално за здравето си и да следвате балансирана диета. Особено внимателни през този период трябва да са диабетиците и хората, страдащи от високо кръвно. Отношенията с партньора не зависят от вас, а от обстоятелствата около вас.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – През седмицата ви предстоят нови ситуации, нови хора, предизвикателства. Работата изисква много енергия, ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я потърсите на по-доверени места. Планетата Венера има положителен ефект върху вашите финанси и особено върху вземането на финансови решения. Бъдете внимателни в отношенията с колегите си, на които по невнимание може да разкриете повече, отколкото трябва да знаят. Дръжте се като професионалисти и демонстрирайте лоялност към фирмата, в която работите.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 11, 12



Дева – Тази седмица ще имате нужда от достатъчно организираност, за да завършите всичко, което ви очаква. За да постигнете желаните резултати в работата, но и в личния си живот, някой друг трябва да ви помага в задълженията. Вашата упорита работа и дисциплина ще ви бъдат от полза в това отношение. Бъдете внимателни през този период, защото под влиянието на звездните позиции тялото ви ще бъде по-податливо на инфекции и болести. Спазвайте правилата, с които да пазите вашето здраве.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 8, 13, 14

Везни – Предстои ви много работа и имате нужда от добра организация, което обикновено не е лесно. В началото на седмицата трябва да се пазите от конфликти, които могат да усложнят иначе спокойната ви седмица. Ще трябва да се справяте със спорове и недоразумения. През следващите дни обаче ще сте инициативни и упоритата ви работа ще донесе желаните плодове. В сряда и четвъртък ще трябва да сте по-гъвкави, защото отговорностите ще са повече от очакваното. Седмичният хороскоп ви напомня да търсите решенията и отговорите предимно в сърцето си.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Тази седмица може да си прекарате чудесно, тъй като планетите ви зареждат с положителна енергия и ви помагат да бъдете динамични, изпълнени с добро здраве и оптимизъм. Планетите ясно показват възможност за нова работа за вас. Ако сте във връзка, очаква ви романтичен период. Ако сте свободни все още, може да се създадат подходящи условия за запознанство чрез приятели. Така че не отказвайте покани и излизайте по-често. Бъдете малко внимателни към края на седмицата.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете внимателни –11, 12

Стрелец – Периодът е добър, ако искате да се занимавате с натоварващи задачи и дела, които изискват действия, решителност и ефективност от ваша страна. Висящите задачи, които не сте намерили сили да изпълните, могат да бъдат успешно решени. Като цяло, тази седмица ще ви подтикне да вземате решения относно взаимоотношенията с хора от вашето близко или по-широко обкръжение. Някои планове, които сте имали с партньора си, може да се променят, нещо, което няма да ви хареса и може да бъде добра основа за създаване на конфликти помежду ви.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете внимателни – 8, 13, 14

Козирог – Наистина не можете да се оплачете от липса на подкрепа от звездите тази седмица. Късметът и успехът обаче няма да паднат просто в скута ви, трябва да работите и за двете. Седмицата е особено благоприятна за развитие на романтична връзка или скорошно познанство, което имате интерес да развиете. Ако сте във връзка, опитайте се да се съсредоточите върху настоящето, което имате с партньора си, и не повдигайте въпроси от миналото, тъй като те ще бъдат причина да възобновите някои конфликти, които са съществували между вас.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете внимателни – 9, 10



Водолей – Седмицата ви ще бъде претоварена. В работата ще имате възможност да преодолеете много препятствия и да разрешите много проблемни ситуации. Някои срещи и разговори в ежедневието ви, ще създадат силни и вероятно негативни чувства у вас. Трябва да сте по-конкретни, когато говорите, не бързайте със заключенията, преди да сте разбрали напълно чутото. Вече можете да правите планове за бъдещето и да ги стартирате, знаейки, че се очакват промени, които ще ви накарат да се почувствате по-добре.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Покажете отборен дух с Марс и Меркурий. Това е вашият ключ към повече признание, успех и следователно повече пари. През този период трябва да се поддържате в състояние на свеж ум, за да не губите енергия. Ако избягвате прекомерния стрес, ще се справите и с по-сложни задачи. Ще изпитате смесени чувства, поради някои лични дела и емоционални проблеми. Може да изплуват някои въпроси от миналото. Опитайте се да оставите нещата да се развиват, без да се намесвате и контролирате твърде много.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни – 8, 13, 14