Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 26 септември Новолуние във Везни в 00:55ч
На 26 септември Венера тригон Плутон
На 26 септември Ретр. Меркурий съвпад Венера
На 26 септември Слънце опозиция Юпитер
На 27 септември Меркурий тригон Плутон
На 28 септември Марс тригон Сатурн
На 29 септември Венера преминава във Везни
На 1 октомври Венера опозиция Юпитер
На 2 октомври Меркурий излиза от ретроградност

Луната през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 26, 27, 29 (след 11:08ч), 30 септември; 1, 2 (до 14:47ч) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28, 29, 30 (до 12:23ч) септември; 1 (след 13:40ч), 2 (до 14:47ч) октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

27.09. 19:22 - 28.09. 02:16
30.09. 00:21 - 30.09. 07:05
02.10. 00:47 - 02.10. 10:39



Овен – Началото на седмицата може да бъде доста напрегнато и нервно за вас поради опозицията на новолунието към вашия знак. За съжаление планетата Венера също ще влезе в конфликт с вашето рождено слънце. От четвъртък нататък може да срещнете някои трудности в областта на чувствата и за някои двойки ще има моменти на дълбока криза. Ще има развитие по проблем, който ви вълнува и засяга вас или вашите близки. Предстоят нови запознанства, някои от тях могат да придобият постепенно важна роля в живота ви.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.
Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Телец – Меркурий може да ви донесе добри новини в работата. Обърнете внимание обаче на сряда и четвъртък, когато Луната в опозиция може да ви направи уязвими. Неделя е супер късметлийски ден, с красива благоприятна Луна. Вие сте по-решителни и уверени от всякога. Каквото и да започнете в този период, ще можете да завършите успешно, дори и да трябва да се потрудите малко повече. Не е изключено някой от миналото да се появи отново в живота ви, претендирайки за втори шанс за връзка между вас.

Благоприятни дни – 02.10.
Бъдете внимателни –28, 29.09.

Близнаци – Една добра новина за вас. Ще започне много щастливо време за вашия знак, що се отнася до чувствата. Възможно е колега или човек, когото срещате всеки ден на местата, които обикновено посещавате да прояви романтичен интерес към вас. Ако сте отворени за промени, ще настъпи обновление в живота ви. Енергиите сочат към неочаквани печалби, неизмерими постижения и различни трансформации, независимо дали вътрешни или външни. В петък и събота могат да възникнат усложнения в работата. Задълженията ви може да нараснат. Ще има някакво развитие по важен въпрос за вас.

Благоприятни дни – 26, 27.09.
Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Рак – Могат да изплуват отново стари и неуредени въпроси (независимо дали в работата или любовта), които трябва да бъдат затворени. Не е изключено да получите повишение в работата си или да имате допълнителни придобивки. Тази седмица за съжаление планетата Венера ще направи неблагоприятен транзит към вашия знак: от четвъртък нататък може да срещнете някои други препятствия по пътя си в областта на чувствата. Ще бъдете доста чаровни и привлекателни за противоположния пол, но освен несериозни флиртове и намеци, не изглежда да има грандиозно развитие.

Благоприятни дни – 28, 29.09.
Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Лъв – Тази седмица планетата Венера най-накрая ще започне да действа във ваша полза! От четвъртък нататък очаквайте любовта да се завърне и да ви се усмихне и разбира се ще има страхотни емоции. Вашите взаимоотношения и партньорства минават на преден план през следващите дни и можете да очаквате важни развития и събития. Късметът се обръща на ваша страна, но внимавайте да не прекалявате, защото в един момент може да го прогоните с лекомислието си. Ако сте необвързани, лесно бихте могли да започнете нова връзка, но не е сигурно, че тя ще продължи.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.
Бъдете внимателни – 28, 29.09.



Дева – Навлизате в един много доста позитивен и оптимистичен период и ще се открият много нови възможности във всякакъв план. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. С вашият чар лесно ще можете да печелите сърцата на другите. Старайте се да не пренебрегвате работата и задълженията си, заради други неща. Сега ще имате шанс да направите ходове, които ще увеличат доходите ви и ще ви накарат да се чувствате финансово по-сигурни. За вас седмицата е пълна с предизвикателства.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.
Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.

Везни – Може да се чувствате леко изгубени, нерешителни и притеснени по отношение на събитията, които ви заобикалят. Важно е обаче да действате разумно, предпазливо и спокойно, както и да бъдете много внимателни и дори да реагирате на опортюнистите, които се прокрадват от всички страни. Ще трябва да се научите да уважавате собствените си граници и да следвате собствените си желания, тъй като удовлетворяването на другите вече не трябва да бъде ваша първа грижа.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.
Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Скорпион – От известно време ви е трудно да гледате на бъдещето спокойно и с оптимизъм, а съмненията, които ви обхващат относно някои от вашите планове, ви карат да не смеете да предприемете по-сериозни действия. Дори при всички трудности, избягвайте да действате нетърпеливо, упорито, мързеливо или грубо, тъй като негативните нагласи са склонни да навредят на стабилността и развитието на добрите новини във важни фази от живота ви. Постепенно обаче започвате да се активизирате. Любовният ви живот ще ви занимава най-много. Ако сте необвързани, много е възможно да се сближите с някой, който събужда силни страсти у вас.

Благоприятни дни – 02.10.
Бъдете внимателни –28, 29.09.

Стрелец – Сега имате изобилие от благоприятна енергия, която може да ви позволи да се настроите успешно към ежедневието си. За да насърчите положителния поток на тази енергия, положете специални грижи да отпуснете ума си и да подхраните тялото с добри грижи. Добър момент за създаване на приятелства и нови контакти. Всичко, от което се нуждаете, е да изчакате подходящия момент, за да предприемете действия и да започнете да изпълнявате целите си една по една. Обаче внимавайте да не преминете в другата крайност и да започнете да надценявате силите и възможностите си.

Благоприятни дни – 26, 27.09.
Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.



Козирог – На работа ще започнете да поемате допълнителни задачи по собствена инициатива, като искате да докажете, че можете да свършите всичко навреме и правилно! Ако търсите работа или преследвате определена позиция, можете да имате успех и ще бъдете напълно удовлетворени от крайния изход. Планетната конфигурация на седмицата показва, че това е много положително време да се откъснете от обичайната рутина и да опитате да направите нещо вълнуващо с партньора си. Ако искате да впечатлите някого, отстранете всички пречки. Вие безспорно знаете как да създадете романтична перспектива, така че на вашите аванси да бъде отвърнато.

Благоприятни дни – 28, 29.09.
Бъдете внимателни – 26, 27.09.; 02.10.

Водолей – През новата седмица ще се задействат всякакви добри неща в живота ви. Скоро в него ще се появят нови хора, с които ще изградите силни приятелства и освен това по някакъв начин ще ви дадат възможност да реализирате свой план или мечта. Старайте се да покажете най-доброто от себе си, за да спечелите доверието им. В работата творческата ви енергия е силна сега. Имате мотивацията, от която се нуждаете. Съсредоточете се върху това да цените себе си и да не очаквате нищо от тези, които не ви заслужават.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.
Бъдете внимателни – 28, 29.09.

Риби – Планетарната конфигурация може да изглежда така, сякаш внася нотка на хаос в живота ви, но предлага и малко магия. Понякога знаете какво искате, но не винаги знаете от какво имате нужда. Започвате да гледате по-оптимистично вече на бъдещето си и не се страхувате да правите нови планове. Ще имате добра възможност да оформите живота си според желанието си. През този период е добре да преразгледате някои неща, които мислите от дълго време. Потърсете нови възможности и среди, които са по-съобразени с вашите очаквания, желания и планове.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.
Бъдете внимателни – 30.09.; 01.10.