Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

По-важни астро-аспекти

На 29 ноември Слънце съвпад Меркурий
На 29 ноември Марс тригон Нептун
На 30 ноември Меркурий секстил Сатурн
На 30 ноември Венера секстил Нептун
На 1 декември Нептун става директен
На 4 декември Новолуние и пълно слънчево затъмнение в знак Стрелец

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване – 1, 3, 5 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата –30 ноември, 1, 5 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

01.12. 06:21 - 01.12. 13:57
03.12. 07:23 - 03.12. 14:14
05.12. 07:09 - 05.12. 13:32

Овен – Със Слънцето, Меркурий и слънчевото затъмнение под знака Стрелец вие енергично придвижвате нещата напред. Устремът ви прави страхотно впечатление и получавате необходимото внимание, за да постигнете голям напредък в работата си. Звездите ви даряват завладяваща харизма. Професионално, както и лично, вие сте от печелившата страна. Личният живот ще бъде изпълнен с интересни събития. Можете да бъдете ухажвани от партньора си или нов/а ухажор/ка. Ще можете да изградите стабилност в любовния ви живот.

Благоприятни дни – 04, 05.12.
Бъдете внимателни – 29.11.

Телец – В събота има новолуние в Стрелец, което е придружено от пълно слънчево затъмнение. Това носи със себе си някои неочаквани събития, на които в началото ще гледате с подозрение. Но скоро ще откриете, че можете да се адаптирате към новото по-бързо, отколкото сте мислили. Добре да се въздържате от обсъждане на чувствителни теми, които могат да провокират кавги. Креативността ще ви помогне да преминете през този труден период. Венера носи много радост в сърцето ви. И разбира се – любов.

Благоприятни дни – 29.11.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Близнаци – За щастие, благодарение на Юпитер и Сатурн, няма да ви липсват идеи и дисциплина. Последното е особено важно, когато даден проект не сработи веднага. Първата половина на седмицата ще бъдете в романтично настроение. Вие и вашият партньор сте на една и съща дължина на вълната, във вашия съюз цари пълно взаимно разбирателство. Венера, планетата на любовта, се среща с Нептун в секстил. Този аспект иска да оставите настрана страховете си от близостта и дълбоката любов.

Благоприятни дни – 01.12.
Бъдете внимателни – 04, 05.12.

Рак – Вероятно сте измъчвани от усещането, че тъпчете малко на място. Просто рутината е навсякъде - на работа, може би и във връзките. Ако е така, сега е вашият шанс да промените нещата фундаментално. Погледнете отблизо обкръжението си тази седмица. Не се доверявате на всеки, защото някои злонамерени хора могат да ви навредят. През първата половина на седмицата любовта ще бъде източник на вдъхновение за мнозина. Можете да решите да направите големи промени. Вашият партньор ще ви подкрепя във всяко начинание.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 29.11; 01.12.

Лъв – На работа ще имате много отговорности и ще трябва да работите много усилено. Финансите ви са в решаваща фаза, така че не правете никакви ненужни разходи, които ще влошат нещата. През първата половина на седмицата са възможни приятни изненади в личния ви живот. Представителите на знака ще се насладят на времето, прекарано със своята половинка. Периодът на новолуние и слънчево затъмнение ще бъде нестабилен за вашия знак. В един момент ще се чувствате добре, и в следващия момент може да бъдете обзети от униние и разочарование.

Благоприятни дни – 01, 04, 05.12.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Дева – Тази седмица ще бъде малко стресираща за вас. Слънцето, Меркурий, а също и новолунието със слънчевото затъмнение, са квадратни спрямо вашия знак. Това изчерпва силите ви. Очаква ви много работа, било то около дома или на работното ви място. Ще получите шанса да вземете нещата в свои ръце и да направите промените, които ще подобрят живота ви. Бъдете внимателни и мислете рационално. Прекарвайте повече време с любимите хора. В отношенията с партньор е време да укротите гордостта и да направите някои отстъпки.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 04, 05.12.

Везни – Това ще бъде вълнуваща седмица, в която наистина можете да постигнете много. Слънцето, Меркурий и новолунието в огнения знак Стрелец ще ви направят много уверени и смели. Възползвайте се от тази силна енергия. Тъй като Венера е в Козирог, ще почувствате нуждата да обсъждате заедно сериозни теми с партньора си и да си поставите цели, които да ви отведат към сигурно бъдеще. Използвайте този период, за укрепите любовната си връзка, към което отдавна се стремите. Свободните представители на знака в момента не са готови да влязат в сериозна връзка.

Благоприятни дни – 04, 05.12.
Бъдете внимателни – 29.11.

Скорпион – Тази седмица ще бъдете натоварени с много задължения и изисквания. Единственото нещо, което е сигурно, е, че не можете да ги управлявате всички заедно, колкото и силни да сте. Отпуснете се, останете спокойни и се занимавайте с един проблем в даден момент. Не позволявайте на бързината и повърхностността да надделеят и да ви доведат до грешни ходове. Ако създадете ефективен план и с точната степен на отдаденост, ще успеете и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Благоприятни дни – 29.11.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Стрелец – Отлагането на задълженията ви няма да ви помогне. Трябва да сте отговорни, бързи и внимателни, когато се справяте с тях. Ще усещате лека нервност и напрежение в работата. Нуждаете се от повече търпение. Седмицата за мнозина ще бъде изпълнена с романтика. Ако сте необвързани, възможно е някой да изрази чувствата си към вас. Това ще ви накара да се почувствате страхотно. Звездите предупреждават в този период да бъдете изключително внимателни на пътя.

Благоприятни дни – 01.12.
Бъдете внимателни – 04, 05.12.

Козирог – Венера – планетата на любовта - е във вашия знак. Тази седмица тя ще се срещне с Нептун в секстил. Вие сте в хармония със себе си и с делата на сърцето си, което ви придава голяма харизма. Може да бъде и много романтично. Вашият чар и сексуалност се увеличават – вие сте център на вниманието на противоположния пол. Добър период за планиране на важни задачи, възможно е всичко планирано да бъде успешно. Доверете се на инстинктите си.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 29.11; 01.12.

Водолей – Тази седмица ще трябва да преоцените хората и ситуациите, които ви заобикалят. Ще се сблъскате и с проблеми в личния и професионалния си живот и ще трябва да отделите време и енергия, за да ги разрешите. Не се изтощавайте емоционално и физически. Имате много неща, с които да се справите, така че се уверете, че стоите далеч от проблемни ситуации, които можете да избегнете. Любовните отношения трябва да бъдат възможно най-дипломатични. Тези дни трябва да се вслушвате в желанията на вашата сродна душа и да търсите компромиси.

Благоприятни дни – 01, 04, 05.12.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Риби – Самото начало на седмицата ще ви донесе вътрешна сила и необходимата енергия и воля за работа. Направете работен план и се съсредоточете върху целите си. Няколко проблема ще изискват незабавно разрешаване. Останете верни на идеите си и не позволявайте на други хора да ви налагат мнението си. Организирайте се, работете усилено и прегледайте всеки аспект от възможностите, които ще получите. Посветете повече време на партньора си и се постарайте да създадете романтична атмосфера.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 04, 05.12.