Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Натоварена седмица за Близнаците. Лъвовете разрешават проблеми.


Астро-аспекти

На 25 февруари Марс в тригон с Плутон
На 25 февруари Венера преминава в знак Риби
На 25 февруари Слънцето в секстил с Уран
На 27 февруари Пълнолуние в 10:18ч в знак Дева


Благоприятни дни за подстригване – 22, 23, 24 (до14:47ч) февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 22, 23 (до 13:45ч), 24 (от 14:47ч), 25, 26, 27, 28 февруари


Луната през седмицата се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

24.02. 06:55 - 24.02. 14:24
26.02. 13:33 - 26.02. 19:08
28.02. 17:59 - 28.02. 21:18

Овен – Началото на седмицата е много плодотворно, вие сте пълни със сила и енергия. Ще трябва да се адаптирате към някои нови условия и отговорности. Не винаги можете да се справите с настроенията си. Не обвинявайте близките си. Нужно е да разбирате, че всеки човек има свое мнение, нещо, с което трябва да се примирите. Трябва да се вземат ясни решения, от които по-късно ще зависи много. Искате да възобновите връзка, която е била прекъсната поради изолацията с външния свят. Хубаво е сериозно да се занимавате със спорт или други физически упражнения, което да ви помогне да се справите с депресията.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –22, 23


Телец
– Трябва да се концентрирате и да разберете какво е важно да направите първо! Имате твърде много отговорности и от нещо трябва да се откажете тактично. Вие сте много позитивно и приятелски настроени буквално към всички около вас. Нуждаете се от ново ярко изживяване и пълно рестартиране. Любовните ви чувства все още не са намерили отговор. Очевидно е време да промените нещо в живота. Регистрирайте се в сайтове за запознанства, може да имате късмет.

Благоприятни дни – 22, 23, 24, 27, 28
Бъдете внимателни –25, 26



Близнаци – Седмицата може да бъде натоварена за много от вас. Сега сте особено нетърпеливи, което се отразява негативно на нервното ви състояние. Зимната скука ви уморява и можете да станете по-активни, като се втурвате във водовъртежа на събитията. Омръзнало ви е от уединението и често ще излизате от къщи. По принцип това са срещи с приятели и ще научите много интересни неща. Стремите се към лична промяна и за това може сами да поемате инициативата.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –27, 28


Рак – Вие сте фокусирани само върху себе си, своите настроения и желания. И всичко, защото не сте почивали дълго време и има причини, поради които не можете да направите това. Ще имате променливо настроение през цялата седмица. За съжаление много неща не зависят от вас, а от обстоятелствата, които трябва да бъдат преодолени. По-добре излезте извън портите на дома и се срещнете и забавлявайте с приятели. Това ще ви разсее от мислите и грижите и ще повдигне духа ви.

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –22, 23, 24


Лъв – До края на седмицата ще можете да разрешите някои проблеми. Стремите се да постигнете важни резултати в работата, но ако това е свързано с физическа активност, по-добре се погрижете за себе си. Рядко сте в лошо настроение, но сега ще се разстроите от нещо - възникнало недоразумение по някаква причина или натрупано раздразнение. Втората половина на седмицата е свързана с решаването на труден финансов въпрос. Някои ще започват да мислят за смяна на работното място и това е много навременно.

Благоприятни дни – 22, 28
Бъдете внимателни –25, 26


Дева –
Седмицата ще донесе много суетене, възникват дребни неща, които не сте планирали преди това. Настроението ще зависи много от вашето вътрешно самочувствие, а очевидно напоследък мнозина не се чувстват по най-добрия начин. Не забравяйте за финансовите проблеми и незабавно се справете с тях. Романтичните ви чувства все още са в латентно състояние. Горе главата! Може да се случи нещо много хубаво, за което отдавна мечтаете.

Благоприятни дни – 22, 23, 24
Бъдете внимателни –27, 28



Везни –
Везните трябва да прекарат седмицата възможно най-спокойно и да ограничат контактите с неприятни за тях хора. В противен случай ще имате проблеми. Очевидно някой е започнал да ви завижда, така че дръжте си устата затворена! Не говорете за успехите и намеренията си. Домашната атмосфера може да бъде нарушена от спорове заради ежедневни дреболии, затова е по-добре просто да не им обръщате внимание! Завършвате работа, която е продължила дълго време и сте доволни от себе си. Помислете дали да продължите отношения с човек, който постоянно ви подвежда. Имате фен, който показва все по-засилен интерес и повече внимание към вас.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –22, 23


Скорпион – Вие най-накрая сте в отлично настроение и намирате общ език с почти всички хора около вас. Ще имате възможност да сключите мир с човек, с който отдавна имате търкания. Решили сте да купите нещото, за което отдавна мечтаете. Имате вече план в главата си как да промените живота си към по-добро. Решени сте да направите промени в личния си живот и нищо няма да ви спре. Един човек заема всичките мисли в главата ви. Позволете си малко флирт, седмицата е благоприятна за това.

Благоприятни дни – 22, 23, 24, 27, 28
Бъдете внимателни –25, 26

Стрелец – За вас е по-добре да продължите работата, която вече сте започнали и да я доведете до край. Мислите и плановете ви изискват корекция, явно сте започнали да се движите в грешната посока. Не сте в най-добро настроение, изпитвате подозрителност и безпокойство, нещо постоянно ви притеснява. Изглежда, че просто ви липсват достатъчно ярки впечатления и е време да помислите как можете да се забавлявате. Най-добрият начин е комуникацията, така че трябва сами да се обадите на приятелите си. Пътуване за удоволствие също е добра алтернатива.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни –27, 28


Козирог – Не сте в най-добро настроение и вие самите не разбирате защо се случва това. Умората вероятно се е натрупала и се нуждаете от рестартиране. Преминавате през странен период. От една страна сте уморени от монотонността на ежедневието, от друга - нямате достатъчно енергия, за да промените нещо и това постоянно разваля настроението ви. Някои от вас започват да се дразнят на своята половинка. Явно е на страната на родителите си, които могат да предявяват много претенции срещу вас. Вземете се в ръце!

Благоприятни дни – 27, 28
Бъдете внимателни –22, 23, 24


Водолей – Повечето от вас ще имат много натоварена седмица, натрупват се много задачи, свързани с работата. Не успявате да изградите лесно отношения с хората около вас. Бъдете внимателни и не вярвайте на обещания. Мислете по-малко за възникващите проблеми и се фокусирайте върху положителното. Ако нещата са в застой, просто трябва да си вземете малко почивка и смяна на обстановката. Обикновено сте много внимателни, но сега правите неща, за които може дори да съжалявате по-късно. Не бъдете лекомислени!

Благоприятни дни – 22, 28
Бъдете внимателни –25, 26


Риби –
Тази седмица ще действате много организирано и ще следвате добре разработен план. Знаете как да бъдете убедителни и другите ви слушат. Вие сте решителни, оптимистично настроени и всички около вас охотно се подчиняват на вашите решения. Семейните връзки укрепват. Партньорът ви може да ви предложи опция пътуване и вие трябва да решите да приемете или не. Погледнете положително на всички промени, потърсете добрите страни във всяка ситуация! Очаква ви една съвсем приятна изненада.

Благоприятни дни – 22, 23, 24
Бъдете внимателни –27, 28