Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп



По-важни астро-аспекти

На 21 юни Слънцето преминава в знак Рак – лятно слънцестоене

На 23 юни Меркурий излиза от ретроградност и става стационарен

На 23 юни Слънцето е в тригон с Юпитер

На 24 юни Венера в опозиция с Плутон

На 24 юни в 21:41ч Пълнолуние в знак Козирог

На 25 юни Нептун става ретрограден

На 27 Венера преминава в знак Лъв


Луна през седмицата се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подстригване –21, 22, 23 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22, 24, 25, 26, 27 юни


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

22.06. 09:44 - 22.06. 15:57
24.06. 05:10 - 24.06. 16:06
26.06. 15:50 - 26.06. 17:10
27.06. 22:09 - 28.06. 20:52


Овен – Пред вас стоят нови възможности, макар че в момента може да не се чувствате така и да не ги виждате. Роднини или приятели могат да се обърнат към вас при нужда от помощ. Постарайте се да установите усещане за баланс във вашите взаимоотношения. Всичко, от което се нуждаете, за да постигнете целите си, е да бъдете целенасочени и търпеливи. Възможна е появата на нови неочаквани нужди и потребности: например повишен апетит, жажда за екзотични храни и напитки, друго. Тази седмица е идеална за влюбване и страсти, така че внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на партньора си.

Благоприятни дни – 23, 24, 27
Бъдете внимателни – 25, 26


Телец – Планът за пътуване през тази седмица може да се сблъска с някои усложнения или закъснения. Проблем с брат/сестра или съсед може да причини забавяне за пътуването. Необходимостта от извършване на ремонти в дома също е вероятно сега. Ситуациите понякога може да изискват от вас да бъдете дискретни и изкусни. Скоро ще бъдете възнаградени от различни аспекти на живота си. Страстта и сексуалността могат да застрашат отношенията ви. Партньорът ви ще започне да проявява ревност, отнасяйте се с разбиране към това, за да не го нараните, прекарвайте повече време заедно.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 21, 27


Близнаци – Помислете за новото начало, което ви се предлага напоследък. Ще имате проблясъци на прозрение, които ви дават някакви указания. Отделете време да останете насаме с мислите си и да включите необходимите самоанализи. Ако се чувствате заседнали или ограничени по някакъв начин, не забравяйте, че това е временно състояние. Личният живот ще бъде много динамичен, изпълнен с емоции и страст. За свободните представители на знака звездите подсказват за флирт на работното място, а за женените - проблеми с партньор, защото очаква повече внимание от вас, отколкото вие отделяте.

Благоприятни дни – 27
Бъдете внимателни –23, 24


Рак – Доверете се на късмета напред и оставете безпокойството настрана. Промяната е на път и вие сте повече от готови да хванете живота за рогата му. Разчитайте на вашата харизма, за да ви помогне да създадете нови приятели и отделете малко време и внимание на съществуващите връзки. Бъдете внимателни при харченето, за да не станете жертва на измама и предпазливи с ценните принадлежности. Инвестирайте в малко повече време със семейството и приятелите си. Насладете се на специалните моменти с тях. Може да е време да се свържете отново с изгубена любов или стар приятел.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 25, 26


Лъв – Първата половина на седмицата може да имате чувството, че всичко върви точно обратното на това, което сте очаквали. Възможно е да възникнат проблеми на работното място, където ще ви е трудно да постигнете споразумения или компромиси. Може да се окажете в нежелана ситуация. Ако се приспособите, състоянието ще се подобри още в средата на седмицата. Вашият чар може да привлече вниманието на някоя интересна личност, може би дори някой, за когото изобщо не подозирате или когото сега мислите просто за приятел.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни – 21, 27



Дева – Вашата упорита работа е забелязана и оценките дават много положителни резултати за вас. Вземете специални предпазни мерки, за да избегнете загуба, кражба или злополука. Стойте далеч от битки, които не са ваши и не ви касаят. Стресът може да е неизбежен сега, но вие имате уменията да се справяте с проблемите, когато възникнат. Но докато помагате на другите, не забравяйте за себе си. Не сте в настроение за любов и нови връзки, защото сърцето ви е трудно достъпно. Очаква ви обаче неочаквана среща, която може да промени това състояние на нещата.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26
Бъдете внимателни –23, 24


Везни – Възстановете старата си сила в нов контекст и отношение. Възвърнете си ценното, емоцията или идеята, която може би сте се предали в момент на слабост. В началото на седмицата настроението ви все още ще бъде доста спокойно, но с времето ще ставате все по-неспокойни. За съжаление няма да можете да определите причината за това състояние. Правете неща, които ви развеселяват и не се занимавайте с тези, които създават още по-лошо настроение във вас. Опитайте да положите малко усилия за проучване на нови възможности.

Благоприятни дни – 23, 24, 27
Бъдете внимателни – 25, 26


Скорпион – През седмицата може да се наложи поемането на риск. Очакват ви някои нови възможности. Само от вас зависи дали да ги вземете или не. Избягвайте изкушенията, включително романтични или сексуални афери, които биха били неразумни, ако сте обвързани. Вашето желание за живот е наистина забележително, затова да се смеете и да живеете максимално е най-доброто нещо за вас. Може да е време да направите следващата стъпка във връзката. Ако не сте във връзка, е чудесно време да се запознаете с нови хора.

Благоприятни дни – 25, 26
Бъдете внимателни – 21, 27


Стрелец – Тази седмица може да предизвика различни емоции във вас. Някои правни въпроси или наследство могат да доведат до неочакван прилив на пари. Ще бъдете изпълнени с жизнена енергия, която ще се отрази положително в много области. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от очакваните. С известна дипломация може да се постигне креативно решение. Сега се чувствате изпълнени с творчески идеи и нови прозрения.

Благоприятни дни – 27
Бъдете внимателни –23, 24


Козирог –Тази седмица Козирозите ще трябва да включват по-често интуицията. Без нейната помощ е лесно да се подцени коварността на момента и да се направи грешка. Трябва да се уверите, че избраният начин на действие съвпада с истинските ви възгледи и намерения. Желателно е да станете по-толерантни към действията на партньора. Не бива да засягате болезнени за партньора теми и да действате като личен психолог. Втората половина на седмицата ще бъде малко по-интересна, тъй като ви обещава разнообразни събития в личен план.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 25, 26


Водолей – Тази седмица влюбените Водолеи са пълни с енергия, но не винаги свободни в действията си. Освен това много от вас са смели само външно, но в душите си сте уязвими натури. Проблеми в двойката са възможни както заради вашия предприемачески и независим дух, така и заради скритото ви негодувание. Ще бъдете доста критично настроени. Ще изпитвате недоволство, което не можете да скриете, което ще доведе до трудна комуникация с приятели и колеги. Звездите съветват да се успокоите малко и да използвате механизма за самоконтрол.

Благоприятни дни – 23, 24
Бъдете внимателни – 21, 27


Риби – Тази седмица чувствителността пречи на Рибите да бъдат истински дипломати, което може би ще повлияе на комуникацията им с любимия човек. Полезно е да добавите нещо ново и вълнуващо към обичайния сценарий на събитията. Романтичните връзки могат да вземат неочаквани обрати. Във всеки случай са ви осигурени добри емоции. Всички пътеки вървят във вашата посока. Вие сте изпълнени с еротичен заряд, търсите вълнение и приключения. Знаете, че животът си е ваш, така че имате право да го живеете така, както искате, а не по начина, по който другите ви налагат.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26
Бъдете внимателни –23, 24