Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво са ви подготвили звездите от 28 ноември до 4 декември.

Астро-аспекти


На 28 ноември R Марс в тригон със Сатурн
На 29 ноември Меркурий в опозиция с R Марс
На 30 ноември Меркурий секстил Сатурн
На 01 декември Венера опозиция R Марс
На 02 декември Меркурий квадратура Нептун
На 02 декември Венера секстил Сатурн
На 04 декември Нептун излиза от ретроградност
На 04 декември Венера квадрат Нептун


Луната през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец


Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 28, 29 ноември; 2 (до 14:00ч), 3 (след 14:30ч), 4 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 29 (след 13:00ч), 30 (до 13:20ч) ноември; 1 (след 13:45ч), 2, 3, 4 декември


„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

29.11. 08:55 - 30.11. 02:16
02.12. 04:46 - 02.12. 06:42
04.12. 07:47 - 04.12. 13:39


Овен – През новата седмица ще се радвате на постоянен напредък. Този период носи със себе си потенциал за ново начало. Радвате се на оптимистично настроение, разбирате се повече с околните и имате нови идеи за реализиране. През следващите дни ще имате шанса да направите нещо, за да сбъднете целите/мечтите си. Това е положителен момент за работа в екип. Вашата готовност да се намесите и помогнете в сложна ситуация ще бъде оценена. Нова любов може да се появи на хоризонта или поне човек, който да развълнува сърцето и мислите ви.

Благоприятни дни – 28, 29.11.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.



Телец – Енергията в началото на тази седмица може да бъде предизвикателна. Може да се наложи да прегледате задачите или комуникацията с другите, за да сте сигурни, че всички са съгласни и ангажиментите могат да бъдат спазени. Разочарованието, което изпитвате, е свързано с желанието хората да ви разбират. Не трябва да бързате да правите някои неща, докато не сте напълно сигурни. Обикновено сте интуитивни, но сега трябва да намерите начини да се адаптирате. Каквито и планове да имате, може да ви се наложи да ги промените.

Благоприятни дни – 30.11.; 01.12.
Бъдете внимателни – 28, 29.11.

Близнаци – За вас е седмица пълна с предизвикателства. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. На моменти ще изпитвате душевно безпокойство. През следващите дни ще ви очаква много работа и трябва да избягвате ситуации, които ви носят стрес и притеснения, които могат да повлияят негативно на вашето здраве. Трябва да поставите себе си на първо място и да избирате само нещата, които са от полза за вас. Твърде е възможно да се влюбите, а ако имате вече връзка – ще станете по-романтични и привързани.

Благоприятни дни – 28, 29.11.; 02, 03.12.
Бъдете внимателни –30.11.; 01.12.


Рак
– Космосът носи силна енергия за иновативни идеи. Това е положителен момент за активиране на вашите действия и намиране на нова позиция. Сега животът е много по-лесен. Няма предизвикателства за решаване. Навлизате в етап на изцеление, от който трябва да се възползвате, за да се освободите от всичко, което е токсично в живота ви. Време, в което можете да се върнете към духовността и да промените някои от житейските си принципи. Прекарвайте повече време със себе си, да се свържете отново с вътрешното си Аз.

Благоприятни дни – 30.11.; 01.12.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.


Лъв – Много области, в които сте имали проблеми, сега ще започнете да ги преодолявате. Вие сте стилни и елегантни личности и това е във ваша полза в играта на флирт. Вашата естетика и симпатия ви правят много привлекателни. Искате да направите някаква промяна в живота си, но не знаете откъде да започнете. Готови сте да опитате нещо ново, така че сега е моментът да се активирате! Имате голямо самочувствие, което е добре, но не позволявайте това да пречи на личните ви отношения.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 28, 29.11.


Дева – Изглежда, че този период ще бъде енергизиращ по един начин и потенциално изтощителен по друг начин. Възможно е да преживеете трудни моменти в семеен/личен план. Доверявайте се повече на инстинктите си. Това може да е много интересно време за вас! Добър момент е да се запознаете с нови хора и да създадете нови връзки. Възможно е да започнете нов етап в романтичния си живот, може би ще се впуснете във флирт, афера. Освен това имате всички шансове да формализирате скрита връзка.

Благоприятни дни – 04.12.
Бъдете внимателни –30.11.; 01.12.


Везни – През седмицата е възможно да ви се струпат повече неща, отколкото можете да понесете. Понякога може да сте слаби, но ако трябва да избирате между това да сте сами или да сте с някой, който не се е отнесъл с вас както заслужавате, вашата гордост ще надделее. Ако можете да се измъкнете и да прекарате известно време сами, този период ще ви помогне да презаредите батериите си и да се свържете отново със сърдечния си център. Ще станете по-спокойни. Периодът е добър да погледнете нещата от друг ъгъл! Не трябва да губите надежда и е добре да сте наясно, че това, което е предназначено за вас, ще ви намери в точния момент.

Благоприятни дни – 28, 29.11.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.

Скорпион – Тази седмица вашето внимание е насочено към въпросите на сигурност и пари. Ще имате възможност да накарате нещата да работят във ваша полза. Имате големи цели и воля за успех, но трябва да се научите да поемате дълбоко въздух, преди да се прицелите към тях. Напоследък сте страдали много, а раните се лекуват с любов. Обмислете нова стратегия за запознанства. Отворете душата си само за тези хора, които заслужават да бъдат до вас, които ви разбират и които ви помагат в трудни моменти. Любовта може да бъде дива и страстна тази седмица.

Благоприятни дни – 30.11.; 01.12.
Бъдете внимателни – 28, 29.11.


Стрелец – Атмосферата е приключенска, така че вместо да си стоите вкъщи и да гледате телевизия, постарайте се да излезете и да направите нещо различно и забавно. Това е положително време да правите нещата, които харесвате най-много, с хората, които харесвате. Звездите подсказват, че за вас започва период на трансформация. Енергиите на планетите работят интензивно във ваша полза. Тази седмица предлага възможност за установяване на полезни контакти.

Благоприятни дни – 28, 29.11.; 02, 03.12.
Бъдете внимателни –30.11.; 01.12.


Козирог – Енергийното ви ниво е високо, но редица влияния могат да ви накарат да се почувствате не много добре. Високата емоционална енергия, породена от планетарната формация на седмицата, може да ви накара да се почувствате по-чувствителни и уязвими, дори да не го показвате. Повечето от вас преминават през труден период, но не е нужно да се поддавате на унинието. Една случайна среща ще повиши надеждите ви. Склонни сте да прескачате от една идея към друга много бързо.

Благоприятни дни – 30.11.; 01.12.
Бъдете внимателни – 02, 03.12.


Водолей – Не само редът у дома или на работното място е важен. За вас ще бъде важно да подредите собствените си мисли. Предстоят някои лични промени. Звездите показват, че за вас е проспериращ период. В крайна сметка ще стигнете там, където искате да бъдете. Не забравяйте, че приятелите са много важни и могат да ви помогнат в случай, че имате нужда от помощ, съвет или друга подкрепа. Огледайте се, ако сте необвързани. Може да откриете, че има близо около вас някой по-интересен, отколкото сте предполагали.

Благоприятни дни – 02, 03.12.
Бъдете внимателни – 28, 29.11.


Риби
– Опитайте се да облекчите графика си и да намалите ненужните задачи, за да имате спокойна седмица. Имайте смелостта да направите всичко, което е добро за вас. Ако се решите да излезете от зоната си на комфорт, ще направите голямата крачка към положителна промяна. Звездите подсказват, че през този период може да ви се усмихне късметът в любовта. Това е балансиран период, когато нещата ще вървят добре за вас, особено в любовната сфера, благодарение на влиянието на Юпитер върху вашия зодиакален знак.

Благоприятни дни – 04.12.
Бъдете внимателни – 30.11.; 01.12.