Ето какво са ни подготвили звездите за тази седмица.


Астро-аспекти

На 5 юни Венера влиза в знак Лъв
На 5 юни Венера в опозиция на Плутон
На 9 юни Меркурий секстил Нептун
На 11 юни Плутон влиза в Козирог
На 11 юни Меркурий тригон с Плутон
На 11 юни Меркурий влиза в знак Близнаци
На 11 юни Венера квадратура с Юпитер


Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 6, 8, 9 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 5, 6, 7, 9, 10, 11 юни

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.06. 06:25 - 05.06. 10:32
07.06. 07:41 - 07.06. 11:43
09.06. 07:25 - 09.06. 13:15
11.06. 16:21 - 11.06. 16:22



Овен – Тази седмица ще е проспериращо време за мнозина. Вашият личен и професионален живот ще се балансират по най-добрия възможен начин и ще можете да направите значителни промени. Това е времето, когато трябва да останете позитивни към живота като цяло. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Това обаче няма да е подходящо време за нови инвестиции. Изградете силна връзка с партньора си. Този период ще ви накара да осъзнаете истинското значение на ценностите в живота ви. Бъдете сигурни, че можете градивно да промените живота си към по-добро.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни –5, 6


Телец – Трябва да останете възможно най-спокойни тази седмица, понеже много трудности могат да ви притесняват за известно време. Близките хора ще ви подкрепят силно и ще ви покажат правилния път. Опитайте се да избягвате всякакъв вид спорове за момента. Няма да можете да се справите в нещо добре професионално, което ще се превърне в проблем. Вашите колеги могат да ви навредят по един или друг начин, така че се опитайте да бъдете внимателни. Тази седмица може да не е чудесно време за вас, но като цяло може да успеете да научите много за живота. Поддържайте надеждата си жива, за да останете оптимисти за нови проекти.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Тази седмица ще преодолеете препятствията по значителен начин и също така ще приоритизирате нещата в живота си. Важно е да внимавате да не се изгубите в собствените си мисли и емоции. Вашата работа ще изисква много време и търпение. Няколко възможности ще ви помогнат да подобрите кариерата си, както и да стабилизирате значително личния си живот, който ще се подобри. Близките ви могат да бъдат причина за безпокойство. Това би било чудесно време да изградите здрави отношения с партньора си. Ще можете да вземете конструктивни решения в живота си и това ще влее позитивност и растеж в семейството ви.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 10, 11



Рак – Тази седмица ще се окаже много добра за вас. Ще получите много възможности, така че опитайте да се възползвате незабавно. По този начин всичко останало ще си дойде на мястото. Професионалният ви живот ще бъде много добър и ще имате много време да подобрите стандарта си на живот. Вашето семейство ще бъде постоянен източник на насоки и подкрепа за вас. Ще получите и много позитивизъм от близките си, което ще ви е от голяма полза. Що се отнася до любовния живот, романтичните връзки може да останат на заден план, тъй като работата изисква повече внимание.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 5, 6


Лъв – Тази седмица е моментът да разберете истинската важност на хората в живота си. Финансовото ви състояние ще се подобри, но това няма да е подходящ момент за нови инвестиции. Трябва да спрете ненужните разходи и да запазите доходите си колкото е възможно повече. Това е време да заявите себе си, да започнете нови проекти и да поемете живота си с повече увереност. Поемайте пресметнати рискове. Подобрете отношенията си с партньора си и избягвайте недоразуменията. В любовния живот може да се почувствате по-общителни, екстровертни и нетърпеливи да изследвате нови романтични възможности.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8


Дева
– Тази седмица ще бъде много добра за повечето от вас. Ще можете да управлявате личния и професионалния си живот по по-добър начин. Отървете се от ненужните неща. Членовете на вашето семейство ще ви подкрепят силно. Останете фокусирани върху работата си и не позволявайте на висящите задачи да ви притесняват. Тези дни ще бъдат изпълнени с някои трудни ситуации, с които трябва да се справите. Бъдете сигурни в способностите си и не се съмнявайте в себе си в нито един момент от живота. Възприемете пестелив подход към управлението на парите.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 10, 11


Везни
– Ще се насладите на добри моменти тази седмица. Ще почувствате прилив на идеи, креативност и интелектуално любопитство. Може да се окажете нетърпеливи да учите, да изследвате нови теми и да участвате в стимулиращи разговори. В крайна сметка ще можете да обедините мислите си и да ги превърнете в действия в подходящия момент от живота. Много притеснения и разочарования ще приключат и ще можете да започнете живота си отначало. Личният ви живот обаче може да премине през някои проблеми. Това е така, защото няма да можете да изразите себе си по по-добър начин. Внимавате да не действате импулсивно.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни –5, 6


Скорпион
– Тази седмица ще бъде прекрасна за вас. Бъдете готови за нови начала. Ще можете да преодолеете трудностите в живота и да направите път за ново начало. Ще получите бързи решения на проблемите си. Ще се справите добре в професионален план. Не позволявайте на негативизма да навреди на връзката ви и се фокусирайте върху проблемите в отношенията ви. Планетните позиции показват положителен растеж в живота ви. Уверете се, че сте достатъчно оптимисти, за да организирате живота си по съответния начин. Вашата харизматична аура ще привлече потенциални партньори към вас, което ви дава достатъчно шансове да влезете в смислени взаимоотношения.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 8, 9


Стрелец – Тази седмица е благоприятно време, когато ще можете да вземете положителни решения в живота си. Това ще ви превърне в по-зрял човек, който ще може да се справя с живота по-добре. Трябва да се концентрирате върху работата си и да не позволявате на негативизма около вас да ви повлияе по никакъв начин. Това е единственият начин да постигнете успех и да продължите напред. Финансовото ви състояние ще бъде добро и ще можете да инвестирате правилно. Бъдете наясно с вашите инвестиции, за да можете да извлечете ползите много скоро. По отношение на любовния живот това може да е вълнуващо време за тези, които търсят романтични връзки или искат да укрепят съществуващите.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете внимателни – 10, 11


Козирог
– Тази седмица ще бъде една от най-добрите за вас. През това време много неща ще имат значение в живота ви и ще можете да приоритизирате мечтите и желанията си в живота. Времето не е подходящо за инвестиции. Трябва да се опитате да ограничите ненужните разходи. Опитайте се да бъдете активни през този период, за да потърсите най-добрите възможности. Не влизайте в спор с никого. Направете път за нови начала и останете възможно най-оптимистични. Прекарайте известно време със семейството си. Вашият партньор ще бъде любящ човек, който ще ви подкрепя и напътства по всяко време.

Благоприятни дни – 10, 11
Бъдете внимателни – 5, 6


Водолей –
Ще си прекарате чудесно тази седмица. Ще можете да организирате живота си по-добре и това ще ви направи щастливи и доволни. Професионалният ви живот ще бъде малко нестабилен. Опитайте се да останете възможно най-спокойни, за да завършите нещата. Ще се почувствате мотивирани да предприемете действия във вашите взаимоотношения, било то създаване на нови връзки или предприемане на стъпки за подобряване на съществуващите. В личен план това може да е време на себеоткриване. Може да почувствате желание да изследвате нови интереси, хобита или дейности, които ви носят радост и удовлетворение.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 7, 8



Риби – Тази седмица ще бъде страхотно време да направите необходимите промени в живота си. Това може да се случи в личния и професионалния ви живот, но трябва да имате смелостта да го направите. Трябва да се концентрирате върху работата си колкото е възможно повече. Опитайте се да изпълните всяка задача навреме. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно. Погрижете се да дадете заслужена почивка на ума и душата си тези дни. Това ще е моментът, в който трябва да осъзнаете, че животът продължава по свой собствен начин. Просто трябва да продължите напред и да приемете съдбата си.

Благоприятни дни – 5, 6
Бъдете внимателни – 10, 11